Gabriela Cristea își pune fanii pe gânduri cu declarații neașteptate: "Când sus, când la pământ! Am căzut în genunchi de zeci de ori, dar..."

 Cica Cristina
.

Gabriela Cristea este mereu energică și cu zâmbetul pe buze, însă de-a lungul timpului, ca în cazul oricări om, s-au strecurat probleme în viața sa. A dovedit că este o femeie puternică și a reușit să treacă cu bine peste obstacolele care i s-au așezat în cale! Acum, vedeta a făcut declarații care au pus fanii pe gânduri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri și-a serbat fiica cea mare, pe Bella Margot Victoria, care a împlinit 3 ani, iar astăzi Gabriela Cristea a postat un mesaj care i-a pus pe fani pe gânduri.

Vedeta a postat o fotografie într-un body care îi pune silueta în valoare, în dreptul căreia a scris câteva gânduri care subliniază că este o femeie putrenică, indiferent de problemele cu care s-a confruntat.

Citește și: Alin Oprea, înșelat de Larisa cu un playboy celebru?Cu cine i-ar fi pus coarne soția în timpul căsniciei

Gabriela Cristea: „Când adordabilă, când rece că o stâncă”

Gabriela Cristea își recunoaște defectele, dar nu-și subestimează calitățile și se descrie așa cum se vede, în primul rând ca o femeie puternică, pregătită să înfrunte orice obstacol.

Citește și: Bianca Drăgușanu atacă vedetele care au avut COVID-19. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în virus:'La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă'

„Eu…plină de calități și defecte, încercând să fac totul așa cum mă taie pe mine capul, în stilul meu, fără să îmi pese sau să mă afecteze ce zic cei din jurul meu. Eu, când grasă, când subțire, când sus, când la pământ, când adordabilă, când rece că o stâncă. Și tot eu, prietenul meu, dar și dușmanul meu, plină de iubire, înfrântă de iubire, dar cu inima întreagă, gata să străbat orice cale”, a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela-Cristea-1-4Gabriela-Cristea-1-4

Prezentatoarea susține că și-a învățat lecțiile de-a lungul timpului și se simte recunoscătoare că este iubită de Dumnezeu, că este soție și, în primul rând, mamă.

Citește și: Gigi Hadid a născut.Primele imagini cu fetița ei și a lui Zayn Malik

Am dăruit și am primit, mi-am învățat lecțiile, am căzut în genunchi de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atâtea ori că pasărea Pheonix, am străbătut cărări folositoare, dar m-am și pierdut în labirinturi inutile. Eu, copila naivă, femeie, iubita, soție, mamă…eu, forța universului. Așa sunt eu…pentru că Dumnezeu mă iubește! „, a mai subliniat Gabriela.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton