Alin, după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii”: „Nu mă așteptam. Mă simțeam devastat”

 Ifrim Georgiana
.

Alin, primele declarații după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii'. În gala de duminică, concurentul a fost eliminat de la reality show-ul matrimonial. Tânărul a susținut că nu se aștepta să părăsească competiția, iar Bianca, iubita acestuia, a izbucnit în lacrimi la aflarea deznodământului. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția trecută a emisiunii de la Kanal D, Alin a fost eliminat, ca urmare a voturilor obținute în gală. Decizia a fost una șocantă pentru concurent, dar mai ales pentru iubita lui, care a izbucnit în lacrimi. După eliminarea, tânărul a mărturisit că așteaptă ca Bianca să iasă din emisiunea matrimonială, pentru a putea fi din nou împreună. Concurentul a recunoscut că a fost devastat după aflarea deznodământului și a plâns după discuția pe care a avut-o cu Andreea Mantea, gazda emisiunii.

al9-2al9-2

Alin, primele declarații după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii'. În ciudat disputelor pe care le-au avut, Alin și Bianca au format unul dintre cele mai solide cupluri din cadrul show-ului matrimonial. Se pare că eliminarea concurentului generează discuții aprinse și tensiuni în casa băieților, dar și în cea a fetelor.

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:'Am fost primită cu brațele deschise'

Citește și: Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George:”Asta mă afecta…”

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Citește și: Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala:”Știam că nu o să câștig”

Alin, primele declarații după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii'

Iubitul Biancăi a descris sentimentele care l-au încercat după eliminare. Acesta a mărturisit că a fost puternic afectat, însă a încercat pe cât posibil să nu-și exteriorizeze emoțiile. Alin este de părere că a părăsit competiția prea devreme, având în vedere că forma un cuplu cu Bianca.

„Prima data, mi s-au înmuiat genunchii, îmi transpirau palmele, nu știam ce se întâmplă când am aflat că plec. Eu am mai spus și în trecut, sunt o persoana care arată foarte greu sentimentele. Nu mă simțeam să arat mai mult, dar în adâncul meu era acest sentiment. De plâns, și eu am plâns când am ieșit pe coridor, dar în emisiune nu am vrut să fie un material pe chestia asta chiar daca mă simțeam devastat, era o lovitura ca și când ar fi fost un coșmar”, a mărturisit Alin foarte afectat, potrivit kanald.ro.

„Nu am mai avut niciodată o fata să fie așa'

După eliminare, Alin a susținut că o va aștepta pe Bianca pentru a fi din nou împreună. Fostul concurent i-a apreciat calitățile iubitei sale și este de părere că are toase șansele să-și continue parcursul în emisiunea matrimonială.

„Este o fata spontană, eu am mai avut relații în trecut, însă nu am mai avut niciodată o fata să fie așa. Se descurcă în majoritatea cazurilor. Daca e pusă sub presiune, știe cum să iasă. Are cuvintele la ea și îmi place asta.

Nu mă așteptam să am acest sfârșit. Când s-a zis de voturi, mă așteptam să am voturile cele mai puține la băieți, însă mă așteptam că Anca să fie de la fete. Când am auzit că Andreea și apoi eu, simțeam că ceva n-o să fie bine. Daca era Anca în fata, aveam șanse', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton