Noi detalii despre boala rară pe care o are Celine Dion: "Totul s-a schimbat după moartea soțului ei"

 Dumba Gabriela
.

Recent, Celine Dion a explicat într-un clip video că se confruntă cu „tulburari neurologice rare', care provoacă spasme și dificultăți la nivelul corzilor vocale. Jurnalistul Scott Roeben a vorbit despre starea de sănătate a lui Celine Dion și a dezvăluit că artista a suferit enorm după moartea soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celine Dion, 54 de ani, trece prin momente dificile. Artista și-a anulat turneul „Courage World Tour', din nou. Vedeta a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că și-a anulat concertele din vara anului 2023, în perioada 31 mai-17 iulie.

Celine Dion leaving her hotel during the Fashion week 2019 in ParisCeline Dion leaving her hotel during the Fashion week 2019 in Paris

Se mai întoarce Celine Dion pe scenă sau nu?

'Oamenii mi-au tot spus că nu se va întoarce la concertele live.', a declarat Roeben, potrivit Page Six.

'Sursele mele cred că nu se va putea întoarce pe scenă. Deși inițial se vorbea despre spasmele musculare, ulterior am început să auzim cât de serioase sunt problemele ei de sănătate. Celine este genul de persoană care nu vrea să stârnească îngrijorare inutil.', a mai povestit jurnalistul Scott Roeben.

De asemenea, un alt apropiat a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat artista după moartea soțului ei: 'De când a murit Rene, a fost foarte greu pentru ea. N-a mai avut cine să o protejeze. El era stâlpul ei de rezistență, el avea grijă de ea. Celine a lăsat totul în grija lui: managementul carierei, finanțele, producția de muzică, iar totul s-a schimbat de la moartea lui', a mai explicat acesta.

Citește și:De ce a slăbit Celine Dion drastic:'Zvonurile că aș mânca doar salată și mâncare raw-vegană nu sunt adevărate'

Citește și:Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă:„Nu ne mai vorbim. Unele lucruri nu ies așa cum vrei’

Citește și: Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose: ‘Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche’

Citește și: Cine e Adrian Stroe de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Celine Dion suferă de o boală neurologică incurabilă

Celine Dione a mărturisit că a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă, de care este afectată o persoană dintr-un milion. Sindromul omului înțepenit nu se vindecă, dar artista a promis că va munci pentru a se poate întoarce pe scenă.

Sindromul persoanei rigide determină mușchii să se încordeze incontrolabil. Afecțiunea îi face pe cei care suferă de această boală să își blocheze corpul în poziții rigide. Deși nu există vindecare, se poate încetini progresia.

„Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.

Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a început mărturisirea lui Celine Dion.

Ultimele cuvinte pe care Celine Dion i le-a spus soțului ei, înainte să moară

Rene Angelil, soțul lui Celine Dion, și-a pierdut viața din cauza cancerului de gât, în 2016.

‘Stai liniștit. De aici mă ocup eu’, sunt ultimele cuvinte pe care Celine Dion i le-a spus soțului ei, înainte ca acesta să închidă ochii.

Amintindu-și despre iubirea lor, Celine Dion a adăugat: ‘E unică! Chiar dacă nu e aici fizic, este o parte din mine. Îl văd în fiecare zi prin ochii copiilor mei: I-am spus imediat înainte să plece: Va fi bine, nu-ți face griji pentru nimic, De aici mă ocup eu, am avut mereu încredere în tine și tu în mine. Ne iubim atât de mult. Nimeni nu merită să sufere, te-ai descurcat bine’, a povestit Celine Dion acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton