Alexia Eram va petrece Crăciunul fără iubitul ei, Mario Fresh: "O să plec în străinătate..."

 Raiciu Adriana
.

Alexia Eram va petrece Crăciunul fără iubitul ei, Mario Fresh. Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la momentul actual. Cei doi îndrăgostiți se pare că nu vor petrece, însă, sărbătorile de iarnă împreună. Alexia va pleca alături de familia ei în America, iar cântărețul va susține mai multe concerte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh. Cei doi au trecut și prin momente mai dificile, însă au luptat și au ajuns să aibă o relație bine sudată la momentul actual. Într-un interviu recent, fiica Andreei Esca a vorbit despre cum își va petrece sărbătorile de iarnă și, spre surprinderea tuturor, se pare că nu va fi alături de partenerul ei de Crăciun.

alexia-eram-mario-freshalexia-eram-mario-fresh

Tânara a decis să plece în America de Crăciun, alături de familia ei, însă Mario Fresh nu o însoțește, întrucât are multe concerte în această perioadă. Totuși, cei doi îndrăgostiți vor fi împreună de Revelion.

Citește și: Alexia Eram a dezvăluit cel mai jenant moment trăit vreodată:”Doamne ajută că nu a văzut nimeni!”

Citește și: Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des:„De obicei, facem câteva…'

Citește și: Când se difuzează Singur Acasă de Crăciun, la Pro TV, anul acesta. Unde mai poți urmări acest film în luna decembrie

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Frumoasa actriță s-a filmat complet naturală: „Adevăratele mele culori’

Alexia Eram va petrece Crăciunul fără iubitul ei, Mario Fresh

„Am împodobit bradul cu Mario, la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r. – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi.

O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost de mult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept., a declarat Alexia Eram, pentru Click!.

Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh

Tot în cadrul interviului, Alexia Eram a mai mărturisit că nu are de gând să se gândeacă de pe acum la căsătorie, întrucât este mult prea tânără. Lasă lucrurile să vină la momentul potrivit și are grijă să nu grăbească nimic.
În relație eu las mai mult. Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios. Nu știu când o să fie nunta noastră. Avem doar 22 de ani, mai avem…', a mai spus fiica Andreei Esca, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton