Miruna de la Mireasa a ajuns în comă alcoolică la spital, după petrecerea burlăcițelor: "Nu-mi aduc aminte nimic..."

 Raiciu Adriana
.

Miruna de la Mireasa a ajuns în comă alcoolică la spital, după petrecerea burlăcițelor. Miruna, una dintrele concurentele din acest sezon, a ajuns în comă alcoolică la spital, după petrecerea burlăcițelor. A fost nevoia de intervenția medicilor, întrucât tânara a fost găsită inconștientă în baie. Iată primele declarații făcute și de Simona Gherghe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Miruna de la Mireasa a ajuns la spital în stare gravă, după ce a băut la petrecerea burlăcițelor. Show-ul Mireasa este pe cale să ajungă la final, așa că producătorii, ca în fiecare an, au organizat o petrecere a burlăciților și a burlacilor. Însă, situația a scăpat de sub control, după ce una dintre concurente a consumat atât de mult alcool, încât a leșinat și a fost nevoie de întervenția medicilor.

miruna-comamiruna-coma

Miruna a fost găsită inconștientă în baie de către o colegă, care a decis să sune imediat la numărul de urgență. Medicii au intervenit la fața locului, iar mai multe imagini au fost făcute publice în ediția de azi a emisiunii!

Citește și:Ce este Bisht, pelerina neagră purtată de Messi când a primit trofeul Cupei Mondiale.Mulți l-au criticat că a acceptat să se îmbrace așa

Citește și:Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație:'Suntem sănătoși și avem un copil reușit'

Miruna de la Mireasa a ajuns în comă alcoolică la spital

În ultima ediție de la Mireasa, Simona Gherghe a făcut publice mai multe imagini de-a dreptul neașteptate cu concurenta Miruna. Aceasta s-a distrat prea tare la petrecerea burlăcițelor și, din păcate, a ajuns în comă alcoolică la spital.

„N-am vrut să vă șochez cu imaginile astea, dar chiar a fost grav. Și sper să fie ca o lecție. Știi ce scrie pe biletul tău de externare? (n.r.către Miruna). Doamna doctor a scris cu litere mari: „STOP ALCOOL!”. Cine știe ce și-au imaginat oamenii ăia, când ești cu diagnostic etilism acut, deci erai în comă alcoolică. La un pas de atac de cord, puteai să faci stop cardiac.”, a fost reacția Simonei Gherghe din emisiune, în urma vizionării imaginilor cu Miruna.

După ce a fost externată, Miruna a oferit primele declarații despre cele întâmplate. Aceasta susține că nu consumă alcool în cantități mari, iar acum a băut mai mult decât trebuia și într-un timp destul de scurt.

„La un moment dat am simțit că mă ia foarte rău amețeala. Ce s-a difuzat mai devreme, de la dans, nu mai țineam minte. Eu eram prezentă acolo, dar nu-mi aduc aminte nimic, cum am dansat. Știu clar că am vorbit cu Gabriela (n.r. o altă concurentă) și acolo a fost ultimul moment pe care mi l-am amintit. Nu mai știam că m-am dus la toaletă, nu-mi aduc aminte nimic. Eu, dacă merg la o petrecere, beau vin cu suc, dar dacă simt că m-am amețit după o cană, două, că atât îmi este de ajuns, mă opresc.

Aici a fost vorba că am dat toate shot-uri. Și a fost unul după altul, la un timp relativ scurt. Nu am știut că voi reacționa așa, când am simțit amețeala aceea m-am oprit.”, a declarat Miruna, în direct.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton