Alexandru Arșinel, internat în spital în același timp cu Ion Caramitru: "Am înțepenit"

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Arșinel Arșinel nu s-a așteptat nici o secundă la acest deznodământ tragic, mai cu seamă că dispariția lui Caramitru a avut loc în aceeași zi cu moartea lui Ivan Patzaichin, un alt bun prieten al său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a fost în platoul lui Măruță, acolo unde a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu virusul, dar și despre bunul său prieten, Ion Caramitru, care s-a stins din viață săptămâna trecută, în aceeași zi cu Ivan Patzaichin.

alexandru-arsinel-1alexandru-arsinel-1

Alexandru Arșinel a declarat că este în continuare în stare de șoc, după moartea lui Ion Caramitru. Actorul a povestit că s-au regăsit într-o perioadă în timp ce se aflau în spital. Și la fel și cu Ivan Patzaichin.

Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit asta, mai ales când am făcut vaccinul și după m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. Dacă nu aveam vaccinul puteam să…

M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru pe care l-am îngropat alaltăieri și nu puteam să cred că o să dispară așa repede. Eu cu el eram așa în schimburi de discuții. Ne-am ajutat mult cu funcțiile și am intervenit în interesul teatrului unul pentru altul.

Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită preferată. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim„, a declarat Alexandru Arșinel la Pro TV.

Citește și: Ce legătură a avut Ion Caramitru cu protestele din Piața Universității din 1990

Citește și: Ce dorință a exprimat Ion Caramitru familiei, înainte să moară:'Ne-a spus că vrea să fie înmormântat cu această insignă'

Citește și: Ce relație avea Alexandru Arșinel cu regretatul Ion Caramitru:'Îmi aștept și eu rândul'

Alexandru Arșinel, despre disparițiile lui Ion Caramitru și Ivan Patzaichin: „O mare lovitură

O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie. Multe generații am întâlnit împreună. Trebuie să ajung la medic cu plămânii să mă mai vadă o dată de când cu COVID.

Eu am fost bine întotdeauna cu plămânii, dar iată. Am sperat toată viața mai ales că am avut multe întâlniri rele, dar n-am cedat niciodată, nu m-am descurajat. Le-am trecut pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

De asta a fost lansat COVID-ul – să afecteze mapamondul, au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască. Asta e mână criminală care a fost băgată. A avut și soția o formă mai ușoară pentru că a avut vaccinul. Și eu l-am avut, dar la mine se bate cap în cap cu medicația după transplant, așa că suport unele consecințe', a mai declarat Alexandru Arșinel.

Ion Caramitru și Ivan Patzaichin, înmormântați cu onoruri militare

Ion Caramitru s-a stins din viață duminică, 5 septembrie, la Spitalul Elias, la vârsta de 79 de ani. on Caramitru fusese internat la Spitalul Elias din București la începutul lunii august. Doctorii au confirmat pentru Gândul că, după trei săptămâni în care s- a luptat cu un stafilococ foate rezistent la antibiotice, din păcate, lupta sa a luat sfârșit.

Ion Caramitru a fost înmormântat pe 10 septembrie, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare.

Pe de altă parte, Ivan Patzaichin a fost înmormântat pe 7 septembrie, de asemenea cu onoruri militare, tot în Cimitirul Bellu din București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton