Tori Spelling din Beverly Hills și Dean McDermott divorțează. Motivul șocant al despărțirii

 Miniosu Alexandra
.

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează! Este vestea ce a cutremurat întreg showbiz-ul internațional. Nimeni nu se aștepta ca actrița din serialul „Beverly Hills 90210' să divorțeze de soțul ei, cei doi trăind o frumoasă poveste de iubire. Potrivit apropiaților lor, motivul despărțirii este unul absolut șocant. Iată de ce vrea artista să scape de el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează după o căsnicie de mai bine de un deceniu. Ea și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu 15 ani, în 2006, iar acum se pare că relația lor a ajuns la final. Ce i-a șocat și mai mult pe fani a fost motivul pentru care cei doi au luat decizia de a se separa. Conform apropiaților vedetelor, ea ar fi încercat să scape de el!

t4-2t4-2

Cea care a dat vestea divorțului dintre Tori Spelling și Dean McDermott a fost o persoană apropiată a cuplului. Susține că actrița și partenerul ei de viață vor semna actele necesare, după ce artista va reveni în Statele Unite ale Americii. Momentan, ea se află în Malta pentru un proiect, nu ăsta ar fi motivul neînțelegerilor dintre ei.

Citește și: Tori Spelling, actrița din „Beverly Hills 90210', de nerecunoscut după operațiile estetice:„Nu mai seamănă cu ea'

Citește și: Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel!De ce nu a fost băgat copilul în cristelniță

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit:„Mă întorc și la catedră'

Tori Spelling și Dean McDermott divorțează

Potrivit persoanei apropiate faimosului cuplu, plecarea lui Tori Spelling este în interes de serviciu. Actrița s-ar fi folosit însă de acest prilej și pentru a sta departe de Dean McDermott.

„Călătoria este pentru serviciu, dar Tori chiar avea nevoie să scape de Dean', au declarat sursele apropiate cuplului, notează presa străină, citată de cancan.ro.

Ce ar fi stat, de fapt, la baza despărțirii dintre Tori Spelling și Dean McDermott ar fi dependența de amor a bărbatului. Cei doi ar fi despărțiți deja de aproximativ trei luni, după ce ea nu ar mai fi suportat.

„Ea și Dean au terminat de vreo trei luni. Spre meritul lor, au încercat… chiar au încercat. Dar dependența sexuală a lui Dean a devenit prea mare pentru Tori. Nu a înșelat absolut, dar vrea doar sex tot timpul.', au mai transmis sursele.

Motivul șocant al despărțirii

Tori Spelling și Dean McDermott ar mai fi întâmpinat momente grele și în trecut. El ar fi înșelat-o pe actrița din serialul „Beverly Hills 90210'. Artista ar fi fost profund marcată la acea vreme.

„Cea mai mare teamă a mea în relaţia noastră a fost că el mă va înşela. Aşa că, atunci când s-a întâmplat, am spus:„ Vezi, m-am gândit întotdeauna din prima zi că o să mă înşele', şi nu era vorba despre el, ci despre mine.

Mi-am spus:„ Bine, ştiu că nu sunt suficient de bună', aşa am simţit despre mine şi într-o zi îşi va da seama de asta şi va găsi pe altcineva', a declarat aceasta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton