Alexandra Zmărăndescu, adevărul despre ruptura dintre ea și tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu: „L-am iubit extrem de mult. Lipsa lui m-a făcut...”

 Ifrim Georgiana
.

Alexandra Zmărăndescu, despre ruptura dintre ea și tatăl ei. Luptătorul MMA și soția lui, Luiza, sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii. Din căsnicia anterioară, fostul concurent de la „Survivor' mai are un băiat și o fată, pe nume Mihai și Alexandra. De mai mulți ani, se pare că acesta ar fi rupt legătura cu copiii săi mai mari. Recent, fiica sportivului a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu tatăl ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cătălin Zmărăndescu a recunoscut că nu are o relație prea bună cu copiii săi din prima căsnicie. Acesta a vorbit mai mult despre Mihai, susținând că tânărul ar fi „aruncat cu noroi' când a avut șansa să se împace cu el. Mai mult, fostul concurent de la „Survivor' a mai declarat că fiul său cel mare ar trebui să renunțe la numele „Zmărăndescu'. În urmă cu puțin timp, Alexandra a făcut primele declarații despre relația dintre ea și tatăl ei. Aceasta a susținut că și-a iertat părintele și că întreaga experiență a ajutat-o să fie mai puternică.

cat10cat10

Alexandra Zmărăndescu, despre ruptura dintre ea și tatăl ei. În legătură cu Mihai, luptătorul MMA a susținut că nu există nicio cale de împăcare, deși și-a dorit acest lucru în urmă cu câțiva ani. Pe de altă parte, fiica sa cea mare a mărturisit că îi dorește binele și nu îl judecă pentru alegerile făcute.

Citește și: De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie:„A avut șanse să vină să se împace cu mine'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu va deveni tată.Cum s-au fotografiat cei doi viitori părinți

Citește și: Ce cadou i-a făcut Florin Piersic soției sale, Anna Török, de ziua ei:”Este prima și ultima mea…”

Citește și: Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme:”Mă hrănesc prin perfuzii”

Alexandra Zmărăndescu, despre ruptura dintre ea și tatăl ei

Fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu a declarat că și-a iubit enorm tatăl, până în momentul în care nu i s-a mai permis să facă asta. Deși i-a simțit lipsta, Alexandra este de părere că întreaga experiență a contribuit la formarea ei.

„L-am iubit extrem de mult, a însemnat totul pentru mine, până în momentul în care el nu mi-a mai dat voie să fac asta. Au fost multe momente în care mi-a lipsit, dar Doamne Ajută, am trecut peste.

Referitor la întrebarea ta, dacă eu cred că astăzi aș fi fost mai puternică avându-l pe el alături, eu sunt conștientă de greutatea numelui pe care îl port, dar în egală măsură cred foarte tare în individualism, nu cred că aș fi fost mai puternică dacă l-aș fi avut alături. Consider că lipsa lui m-a făcut omul de astăzi, nu pot spune neapărat că este un lucru rău', a declarat tânăra, potrivit spynews.ro.

„Eu am avut puterea să îl iert de mult'

Alexandra l-a iertat pe Cătălin Zmărăndescu și susține că nu este în măsură să-i judece alegerile. Aceasta a recunoscut că ruptura dintre ea și tatăl ei i-a provocat o mare suferință, însă experiența de acum câțiva ani a ajutat-o să se maturizeze.

„Lăsând toată suferința deoparte, m-am maturizat foarte mult și m-a ajutat să ies din zona de confort. Îi doresc tot binele din lume, eu am avut puterea să îl iert de mult. Nu am de gând să contest alegerile cuiva sau să le judec, fiecare face exact ce își dorește cu viața lui…', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton