Răzvan Simion, apariție spectaculoasă alături de fiica lui și de iubită. Ce ținute au purtat Ianca și Daliana Răducan

 Laciu Andreea
.

Răzvan Simion se poate declara un bărbat norocos. Fiica lui, Ianca, și iubita prezentatorului, Daliana Răducan, au legat o prietenie strânsă. Cele două se afișează mai nou împreună inclusiv la evenimentele mondene. Zilele trecute, matinalul de la Antena 1, Ianca și Daliana au impresionat cu apariția lor. Cele mai importante figuri feminine din viața lui Răzvan Simion au atras toate privirile cu ținutele alese pentru această ocazie specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion a divorțat de fosta soție, dar a păstrat o legătură foarte frumoasă cu cei doi copii. După ce s-a despărțit și de Lidia Buble, prezentatorul a regăsit fericirea în brațele Dalianei Răducan. Frumoasa brunetă a reușit să îi cucerească ușor și pe copiii lui Răzvan, în mod special pe Ianca. Anul acesta, cele două s-au susținut reciproc în anumite momente cheie, precum apariția adolescentei pe scena iUmor, și nu numai.

razvan-simion-1razvan-simion-1

Cum au apărut Răzvan Simion, Daliana Răducan și Ianca, la un eveniment

Luni, 12 decembrie, cei trei și-au făcut apariția într-un local din București, acolo unde avea loc un eveniment monden. Dacă Ianca a preferat o ținută bleumarin mai elegantă, care amintea puțin de cea purtată de tatăl ei la iUmor, Daliana Răducan și Răzvan Simion au ales niște variante casual, asortându-se din punctul de vedere al culorilor alese, așa cum se poate observa în imaginile surprinse de Click.ro.

Recent, Daliana Răducan s-a aflat în culisele emisiunii iUmor, ca să o încurajeze pe Ianca. Fiica lui Răzvan Simion a realizat un roast printre lacrimi, căci emoția momentului respectiv i-a cucerit pe toți cei prezenți în platoul de la Antena 1, dar și pe telespectatori.

Citește și: Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV: „Îi facem buletinul'

Citește și: Adele a făcut terapie de cinci ori pe zi după divorțul de Simon Konecki. Artista se teme de concertele live: „Mă îngrozește…”

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana Răducan: „Te iubesc mai mult decât…

Citește și: Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere:„Vă spun cu lacrimi în ochi, încă nu îmi vine a crede'

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui. (..)

Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept’, a spus Ianca Simion în cadrul emisiunii iUmor, despre tatăl ei.

Cum se înțeleg, de fapt, Ianca și Daliana Răducan

Răzvan Simion dezvăluia recent că fiica lui și partenera lui de viață țin atât de mult una la cealaltă încât ai impresia că sunt chiar două surori.

Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine.„, a declarat Răzvan Simion, pentru Antena Stars.

Deși are deja doi copii, matinalul de la Antena 1 nu exclude în totalitate posibilitatea de a deveni iar tată. A ținut totuși să precizeze că va face anunțul oficial doar atunci când se va întâmpla acest lucru.

Sursă foto: Click, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton