Alexandra Stan, revoltată că Marcel Prodan a scăpat nepedepsit: "M-a bătut cu pumnii, mi-a furat milioane de euro!"

 Dumba Gabriela
.

Alexandra Stan încă este traumatizată de ceea ce a trăit în urmă cu opt ani, când impresarul ei de atunci, Marcel Prodan, nu s-a mulțumit să aibă o viață de lux de pe urma ei, dar a și desfigurat-o în bătaie. Alexandra Stan spune că Marcel Prodan i-a furat milioane de euro în timpul colaborării lor profesionale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu opt ani, Alexandra Stan era una dintre artistele în vogă, avea un succes enorm și în străinătate și câștiga milioane de euro. Și oamenii care lucrau pentru ea de asemenea. Deși primea informații că este furată, Alexandra nu a vrut să creadă, iar atunci când și-a confruntat, în sfârșit, impresarul, Marcel Prodan a desfigurat-o în bătaie.

stan_59556500stan_59556500

„M-a bătut cu pumnii. Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt, m-am trezit la realitate, am realizat cine erau oamenii cu care am lucrat. Tata începuse să îmi spună câți bani se luau pe concert, auzea lucruri și mi-a spus adevărul. Dar eu credeam că el minte. De fapt, el nu mințea, s-a dovedit ulterior.

Am fost în Austria la un tip. El mi-a recunoscut că luau bani la negru. Am început să le zic, au început tensiunile. Marcel, cu care trăiam zi de zi, începuse să se comporte foarte urât cu mine. Agresiunea asta începe psihic, îmi spunea că arăt urât, că nu sunt în stare să cânt', a spus Alexandra Stan la Kanal D.

Alexandra Stan a rememorat acea zi petrecută în urmă cu opt ani și încă o afectează ce a trăit atunci, mai ales că traumele fizice au venit la pachet cu dezamăgirea produsă de oamenii în care ea avea încredere.

„În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu. (…) În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni.

Dacă ar fi vrut să se despartă de mine, de ce nu m-au lăsat în pace, de nu au rupt contractul? Mie îmi era anulat dreptul de a apela la un avocat, în acel contract. Când am fost la un avocat și mi-a spus că nu este ok, am abordat subiectul, ei au reacționat imediat', a declarat cântăreața.

Citeste si: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. „Suntem doar prieteni'. Cu ce milionar celebru a ieșit în oraș

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:'Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor:„Eu am un singur rinichi’

Alexandra Stan: „Nu a primit pedeapsa pe care o merita'

Dincolo de agresiunile fizice, Alexandra Stan și-a dat seama că echipa ei îi fura milioane de euro. În plus, artista susține că după bătaia încasată, din cauza fricii ar fi depus plângere penală mult mai târziu.

„Și-au dat seama că s-a trezit proasta. Ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. Ne-am și înjurat, am fost agresivă din punct de vedere verbal. Nu mi-au arătat contractele, încasările. Am văzut mailuri care demonstrau că mi s-au furat niște milioane de euro.

Am renunțat de frică și pentru că nu aveam cum să demonstrez. De asta am depus mai târziu plângere. Am stat ascunsă la o prietenă în weekend, iar apoi am apelat la presă. Pe parcursul procesului, am apelat la alți avocați. (…) Am încercat să includ toate astea, dar două cazuri s-au clasat', a mai Alexandra Stan.

Și acum, după 8 ani de la acel moment traumatizant, Alexandra Stan consideră că agresorul ei, Marcel Prodan, ar fi trebuit să meargă la pușcărie.

„Nu a primit pedeapsa pe care o merită. Nu este adevărat că eram împreună și că era violență domestică. La ora aia, nu era sancționată în România. Nu aveam ordin de protecție care să ne apere pe noi, victimele. A fost judecat ca un om care și-a bătut iubita, dar nu este adevărat', a mai spus cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton