Alexandra Stan are un nou iubit, la un an de la divorț. Cine este și cum arată partenerul artistei

 Dumitrache Laura
.

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste, atât în România, cât și internațional. Cu toate că are o carieră de succes, artista nu a avut noroc pe plan sentimental. La câteva luni de la căsătorie, Alexandra a divorțat de soțul ei. Ulterior, vedeta a apărut la brațul altui bărbat, dar relația nu a durat foarte mult. Recent, frumoasa blondină s-a afișat în compania unui bărbat misterios.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a trecut printr-un divorț după o scurtă perioadă de căsătorie. Artista a crezut că și-a găsit fericirea în brațele lui Emanuel Necatu, dar cei doi au divorțat. Acum, la circa un an de când a decis să rupă mariajul de primul ei soț, cântăreața s-a afișat pe rețelele de socializare alături de un tânăr misterios.

Alexandra Stan cu noul iubitAlexandra Stan cu noul iubit

În ciuda faptului că pe plan sentimental nu a avut noroc, Alexandr Stan nu și-a pierdut niciodată speranța. Atista știe foarte bine că, la un moment dat, va cunoaște pe cineva și va avea o relație autentică cu partenerul ei.

Citește și: Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu:'Mă simțeam foarte bulversată'

Citește și: Cum și-a revenit Alexandra Stan după divorțul de Emanuel Necatu:„Sunt foarte bine'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, supărat pe cumnatul său și la 12 ani de la moartea artistei:”Nu mai vine nimeni la mormânt”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău, însărcinată în opt luni:„S-a văzut și la ecografie'

Alexandra Stan are un nou iubit, la un an de la divorț

Se pare că Alexandra Stan și-a revenit după divorțul de fostul soț. În ciuda faptului că a trecut prin mai multe evenimente neplăcute în dragoste, artista nu și-a pierdur speranța. Recent, Alexandra Stan s-a pozat alături de un tânăr misterios și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Daniel Bobovnikov și frumoasa artistă s-au bucurat de momentele petrecute împreună. Momentan, Alexandra Stan nu a confirmat și nici nu a infirmat că este într-o relație.

Alexandru Stan, la un pas să semneze un contract cu un site pentru adulți

În cadrul unui podcast, Alexandra Stan a vorbit despre modul în care s-a descis să facă bani în pandemie. Din cauza restricțiilor impuse, concertele au fost anulate, iar artista a vrut să găsească o cale să facă bani. Blondina a fost chiar la un pas să semneze un contract cu platforma OnlyFans, un site unde utilizatorii plătesc pentru a vedea continut destinat adulților.

'Și, ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat un 'deal' (trad. înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno', a spus Alexandra Stan.

Artista, adevărul despre divorț

Căsnicia Alexandrei Stan a durat doar trei luni. Artista a mărturisit că și-a dorit sp construiască o familie alături de Emanuel Necatu, bărbatul care a făcut-o să își dorească să se căsătorească foarte repede. Din păcate, mariajul nu a durat, dar solista a învățat să nu se mai grăbească pe viitor.

„Personal sunt ok. M-am despărțit de băiatul ăsta, am rămas în relații ok, ne respectăm, adică nu a fost cu ceartă, pur și simplu ne-am dat seama că ne-am căsătorit ca să ce? Ne-am căsătorit ca să facem copii, să facem familie, dar de fapt, nici nu ne potriveam, aveam păreri diferite despre viață în general. Ne-am căsătorit că ne-a luat flama. Eu eram disperată, venisem din junglă”, a declarat Alexandra Stan într-un podcast.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton