Cum arăta Magda Pălimariu cu o lună înainte de naștere. A pozat în colanți și sutien, cu burtica la vedere

 Dumitrache Laura
.

Magda Pălimariu se poate declara o femeie împlinită. Fosta prezentatoare a rubricii Vremea va deveni mămică peste o lună. În curând, frumoasa șatenă va aduce pe lume primul său copil. Recent, vedeta de la PRO TV a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În câteva săptămâni, Magda Pălimariu își va cunoaște băiețelul, acesta fiind primul ei copil. Emoțiile sunt extrem de mari și se bucură de cele mai frumoase momente din viața ei. Recent, fosta prezentatoare tv a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă, în colanți si sutien. Deși este în ultima lună de sarcină, vedeta TV are o siluetă de invidiat.

Magda Palimariu insarcinataMagda Palimariu insarcinata

Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Fosta prezentatoare de la rubrica Vremea va deveni mamă cu acte în regulă peste câteva săptămâni, atunci când își va strânge la piept copilul.

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…' / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea'

Citește și: Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole:”Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio”

Cum arăta Magda Pălimariu cu o lună înainte de naștere

Magda Pălimariu a intrat în ultima lună de naștere. Curând, vedeta Tv își va strânge în brațe bebelușul. Frumoasa șatenă este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta TV a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă, iar fanii au fost extrem de încântați. Șatena apare în colanți și sutien, arătând extrem de bine.

Magda le-a arătat urmăritorilor ei că silueta ei nu a avut foarte mult de suferit in urma sarcinii. Din imaginile postate în mediul online putem spune că fosta prezentatoare tv nu a luat multe kilograme în plus. Fosta prezentatoare TV va naște peste câteva săptămâni, devenind mamă pentru prima oară. Magda Pălimariu este căsătorită cu Ionuț Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene.

Magda Pălimariu nu s-a îngrășat mult în perioada sarcinii

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo va deveni mămică peste câteva săptămâni. Magda Pălimariu va aduce pe lume primul ei copil și se bucură de fiecare moment din viața ei. Vedeta postează pe rețelele de socializare numeroase poze cu burtica de gravidă.

Totodată, putem spune că viitoarea mămică nu a luat multe kilograme în plus, având în vedere pozele făcute înainte de sarcină. Magda Pălimariu se simte foarte norocoasă pentru că soțul ei o sprijină în această perioadă. El are grijă ca partenerei sale să nu-i lipsească nimic.

Prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme în sarcină

Magda Pălimariu ne-a mărturisit într-un interviu exclusiv că s-a confruntat cu probleme în sarcină, motiv pentru care a preferat să nu vorbească despre acest subiect. Vedeta s-a simțit rău în primele cinci luni, astfel a decis să aibă mai multă grijă de sănătatea sa. Din fericire, lucrurile au mers foarte bine, iar Magda va deveni mămică peste câteva săptămâni.

„Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde)', ne-a spus Magda Palimariu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton