Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica: „Este foarte mică. Ce să faci cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica. Simina Loica pare afectată din cauza divorțului de Alex Zănoagă. Într-un interviu recent, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a recunoscut că procesul de divorț o afectează și a dezvăluit temerile pe care le. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica. Simina Loica și Alex Zănăoagă s-au întâlnit în cadrul emisiunii matrimoniale și au format un cuplu pentru aproximativ doi ani. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis, în luna mai a acestui an, să se separe definitiv. În urmă cu o lună, fostul partener al acesteia a depus actele de divorț, susținând că Simina este cea care a insistat ca socotelile să fie încheiate în instanță. Recent, bruneta a făcut câteva declarații despre această decizie, dar și despre modul în care o afectează procesul de divorț.

sim-9sim-9

Simina Loica suferă din cauza divorțului de Alex Zănoagă. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a susținut că este judecată pentru că nu a rămas lângă fostul ei partener. Aceasta își dorește ca Dominic și tatăl lui să aibă o relație frumoasă și sănătoasă.

Citește și: Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt:„Dacă mergeam la notar…'

Citește și: Alex Zănoagă și Simina Loica au fost condamnați penal pentru o infracțiune.Cum au scăpat de închisoare cei doi soți care acum divorțează

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Nosfe.Anunțul făcut de trupa Șatra Benz

Citește și: Nosfe ar fi cerut o pauză în timpul ultimului concert pe care l-a susținut, cu doar câteva ore înainte să moară:„S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în…'

Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica

Bruneta a dezvăluit ce sentimente o încearcă în plin proces de divorț de Alex Zănăoagă. Simina Loica a fost criticată pentru că nu a rămas lângă tatăl copilului ei și speră ca Dominic să-i înțeleagă deciziile atunci când va crește.

„E complicat totul. Din exterior, cine mă vede, mă cam judecă, zic că schimb bărbații, că nu îmi pasă. Dar ce e în sufletul meu… Eu mereu mă gândesc că atunci când va fi Dominic mare poate vă va judeca, dacă mă va înțelege. Sunt și supărată la gândurile astea, dar mă liniștesc că va fi așa cum va vrea Dumnezeu. Sper să nu mă judece', a declarat Simina Loica, potrivit fanatik.ro.

„Divorțăm la judecătorie pentru că mi-a zis avocata'

Siina Loica a susținut că avocata sa este cea care a sfătuit-o să divorțeze la judecătorie, astfel încât cei împuterniciți să acorde corect drepturile în creșterea fiului lor, Dominic, în vârstă de doi ani. Bruneta a făcut câteva declarații și despre pensia alimentară.

 „Noi divorțăm la judecătorie pentru că mi-a zis avocata așa. Avem un copil împreună și m-a sfătuit să facem divorțul la tribunal, să nu facem ambiții între noi, să stabilească judecătorii totul, programul, custodia, tot! Să decidă ei și cine ar putea să stea mai mult cu copilul… Să vină la mine acasă (autoritatea tutelară, n. red.), să vadă camera lui Domi.

Să vadă că la mine nu stă nimeni altcineva decât eu, Domi și cu Bobi (Alex Bobicioiu, actualul iubit al Siminei, n. red.). La el mai sunt și alții acasă. E mult mai bine pentru copil, la mine, iar au am și timp, că nu muncesc încă, pot să stau cu el cât e nevoie.

Normal, eu nu o să zic vreodată nu lui Alex când vrea sau când poate să îl ia pe Domi. Din contră, îl duc eu la el, să nu mai dea bani pe Uber, iar eu nu i-am cerut vreodată bani lui. Oricum, pensia alimentară este foarte mică, ce să faci cu 400 de lei la un copil', a adăugat bruneta, potrivit sursei citate.

În ce relații se află Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' nu va păstra numele de familie a lui Alex Zănoagă. În ceea ce privește relația dintre tatăl copilului ei și actualul iubit, aceasta a susținut că lucrurile s-au mai ameliorat și nu mai există jigniri.

„Nu voi păstra numele lui Alex, renunț la Zănoagă și revin la numele de Loica. Nici nu cred că ar fi de acord Alex, dar oricum am cerut să revin la numele meu. (…)

Alex e acum, în sfârșit, mai ok și față de Bobi, nu îl mai înjură, văd că nu mai e supărat. Cred că a înțeles ideea că noi doi nu ne mai înțelegeam și că nu Bobi e de vină, că nu el ne-a despărțit. Să fiu sinceră, ne-am îndrăgostit pentru că Bobi mă ajuta pe mine, el a fost singurul care mi-a fost aproape de fiecare dată.

Așa m-a cucerit. Și prin faptul că a avut grijă de Dominic și are și acum. Alex s-a obișnuit cu gândul, vorbește frumos, nu m-a mai jignit nici pe mine, iar asta apreciez', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton