Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Nu pot vorbi despre asta. Sunt...”

 Ifrim Georgiana
.

Alex Leonte, reacție după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată. Cei doi au format un cuplu timp de 5 ani, însă au ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Ulterior, artista și-a refăcut viața alături de Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul'. În urmă cu o zi, s-a aflat vestea că Theo Rose este însărcinată, spre bucuria fanilor și a mai multor persoane publice de la noi din țară. Întrebat de reporteri despre această noutate, Alex Leonte a oferit un răspuns neașteptat. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin au format un cuplu timp de 5 ani. Se pare că ultimul an dde relație nu a fost tocmai ușor, iar, în cele din urmă, au decis că este cel mai bine să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după despărțire, artista a fost suprinsă în ipostaze tandre cu Anghel Damian și a confirmat relația. La rândul lui, Alex Leonte și-ar fi refăcut viața după despărțirea de Theo Rose, fiind văzut în compania unei alte domnișoare. Întrebat ce părere are despre faptul că Theo Rose urmează să devină mamă, Alex Leonte a oferit un răspuns succint.

o-9o-9

Alex Leonte, reacție după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată. În urmă cu puțin timp, artista a confirmat, pe rețelele de socializare, faptul că urmează să aducă pe lume un copil. Reacția acesteia s-a lăsat așteptată, având în vedere faptul că informația face înconjurul internetului de mai bine de 24 de ore.

Citește și: Theo Rose, după ce s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian:„S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut. Adevărul a fost la…'

Citește și: Manuela Lupașcu, primele declarații despre presupusa relație cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose:”Timpul o să spună multe”

Citește și: Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor:”S-au mărit odată cu menopauza”

Citește și: Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija:”E o realitate pe care nu pot să o neg…”

Alex Leonte, reacție după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată

Nepotul lui Nea Mărin a preferat să nu comenteze schimbarea din viața fostei sale iubite. Acesta a susținut că este prins cu treburi, motiv pentru care nu i-a făcut nicio urare viitoarei mămici, atunci când a fost contactat de jurnaliști.

„Nu, nu pot vorbi despre asta. Sunt prins acum, mersi frumos.', a transmis nepotul lui Nea Mărin pentru cancan.ro.

Similar s-a întâmplat și în momentul în care Theo Rose și Anghel Damian au confirmat faptul că formează un cuplu. La acea vreme, Alex Leonte a preferat să rămână discret, subliind faptul că ruptura nu s-a produs din cauza unui episod de infidelitate.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată

În urmă cu câteva ore, pe InstaStory, cântăreața a postat un videoclip în care a confirmat sarcina. Aflată pe platoul de filmare al serialului „Clanul', aceasta le-a transmis urmăritorilor vestea cea mare. Se pare că Theo Rose nu știe încă sexul copilului.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții’, a spus artista pe InstaStory.

Mai mult, aceasta și-a exprimat frustrarea față de instituțiile de presă. Probabil că artista și-ar fi dorit ca ea să fie cea care face anunțul cu privire la sarcină. La fel s-a întâmplat și în momentul oficializării relației cu Anghel Damian, atunci când cei doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton