Anghel Damian, după ce s-a aflat că Theo Rose e însărcinată și că îl face tată: "Este o bucurie inexprimabilă"

 Dumitrache Laura
.

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de câteva luni, iar recent cei doi au aflat că vor deveni părinți. Familia, apropiații și fanii celor doi au rămas surprinși la aflarea veștii. Regizorul serialului Clanul a făcut primele declarații după ce iubita sa a confirmat că este însărcinată cu primul copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți pentru prima oară. Sarcina artistei a luat prin surprindere multă lume, mai ales că cei doi au încercat să fie discreți cu relația lor. Vestea despre sarcina artistei a devenit publică la începutul acestei săptămâni, iar în urmă cu puțin timp, Theo și Anghel au confirmat bucuria din viața lor.

theotheo

Theo Rose a confirmat sarcina, declarând că va aduce pe lume primul ei copil. Familia și apropiații vedeti sunt fericiți pentru noul cuplu din showbiz. Anghel Damian și Theo Rose s-au cunoscut la filmările serialului Clanul, de la PRO TV. Se pare că relația devine din ce în ce mai serioasă, iar peste câteva luni vor deveni părinți,

Citește și: Theo Rose a confirmat că este însărcinată:„E adevărat. O să aveți…'

Citește și:Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Horia Brenciu a confirmat sarcina:„Cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel'

Citește și:Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor:”S-au mărit odată cu menopauza”

Citește și:Corneliu Botgros, despre fiica pe care tatăl lui o are cu Ana Dabija:”E o realitate pe care nu pot să o neg…”

Anghel Damian va deveni tată. Prima declarație după ce Theo Rose a confirmat că este însărcinată

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți peste câteva luni. Vestea a luat prin surprinde multă lume, dar cei doi îndrăgostiți sunt în extaz după ce au aflat că vor avea un copil. Cei doi sunt împreună de puțin timp, dar relația lor devine din ce în ce mai puternică, iar peste câteva luni își vor strânge în brațe bebelușul. După ce Theo Rose a confirmat sarcina, Anghel Damian a făcut primele declarații.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune', a declarat regizorul serialului Clanul pentru protv.ro.

Theo Rose a confirmat sarcina

Săptămâna aceasta a început cu o veste surprinzătoare pentru toată lumea. Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți, după mai bine de patru luni de relație. În urma tuturor informațiilor apărute în presă, Theo Rose a decis să le transmită un mesaj fanilor din online.

Actrița a confirmat sarcina, mărturisind că va avea un copil.Mai mult, Theo Rose încă nu știe sexul copilului, însă este nerăbdătoare să afle. 'Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o ardă focul', a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Părinții artistei sunt în extaz

Părinții lui Theo Rose sunt extrem de fericiți că vor deveni bunici. Atât colegii de breaslă, cât și familia i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți. Părinții vedetei au oferit primele declarații despre cum se simt în postura de viitori bunici. Tatăl artistei a menționat că artista este prima fiică din familia lor care îi va face bunici.

'Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea', a declarat tatăl artistei la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton