Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac: „Vorbim, ne scriem, suntem...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În Republica Dominicană nu doar că și-a atins limitele, ci și le-a și depășit cu mult, dar foamea, condițiile grele și dorul de casă sunt acum doar o amintire pentru Alex Delea, câștigătorul „Survivor (PRO TV). Spune că nu s-a văzut câștigător, însă ambiția și, nu în ultimul rând, carisma și talentul de a se face iubibil l-au propulsat pe primul loc în inimile celor de acasă. Unde, cu siguranță, va rămâne și pe viitor, fiindcă are „gena celebrității. În noul număr al revistei VIVA!, cel de iulie, acesta ne-a spus adevărul despre relația cu Elena Chiriac.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alex, a trecut aproape o lună de când ai revenit din Republica Dominicană, și nu oricum, ci câștigător. Ai realizat pe deplin ce ți s-a întâmplat?

Așa este, a trecut o lună de zile de când am revenit și încă nu-mi vine să cred că eu am câștigat. Este ireal… Nu sunt conștient de ceea ce am făcut. Mă uit la videoclipuri, văd ce s-a întâmplat și totuși pare că a fost un vis. Este ceva extraordinar, apreciez din tot sufletul toate persoanele care vin să mă felicite. Însă, în continuare, îmi este greu să cred că eu sunt câștigătorul.

alex-delea-17alex-delea-17

Citește și: Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor:„Mi-a scris și mi-a zis că mă așteaptă'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor:”Corpul meu are un șoc…”

Citește și: Ce s-a întâmplat după nunta lui Silvius, fiul lui Silviu Prigoană. E atipic pentru România:„Cineva trebuia s-o facă și pe asta'

Citește și: „Escrocul de pe Tinder” a căutat-o pe Daria Radionova. Ce sumă de bani i-a cerut:”Inamicii sunt după mine”

Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac

Știu că „Survivor era competiția ta favorită. Totuși, la început te vedeai în finală, ridicând trofeul?

Nu m-am văzut niciodată câștigând această competiție. Nici măcar nu mi-am permis să am un astfel de gând. Cu toate acestea, nu m-am văzut niciodată părăsind competiția. Este ceva ce nu pot explica, îmi era atât de greu să mă văd revenind acasă și, totuși, aproape imposibil să mă văd câștigând. Greu de înțeles, nu? (râde)

Am urmărit cu nerăbdare finala și ți-am văzut emoția… La un moment dat, credeam că nu o să reziști până la capăt. Ce ai simțit când ți-ai auzit numele?

Atunci când domnu Dan mi-a pronunțat numele, am avut un șoc. Tocmai încercam să mă acomodez cu ideea că am ajuns atât de departe, că sunt în finală. Nu voiam să-mi fac iluzii deoarece sunt genul de persoană care, dacă-și propune ceva și nu se îndeplinește, iese foarte greu din acea stare. Când mi-am auzit numele, părea ireal…

Ai fi fost mai liniștit dacă intrai în finală cu Ionuț Popa? Elena, în afara calităților sportive, este și o fată foarte frumoasă, clar și asta a impresionat… Care crezi că a fost șansa ta?

Nu ar fi contat cine ar fi fost în stânga mea. Mie îmi era greu să cred că voi câștiga. Nu mi-a fost frică de nimeni. Putea fi oricine acolo și eu aș fi rămas la fel, m-aș fi comportat în același mod.

„Am rămas în relații foarte bune'

În ce relații ai rămas cu Elena după „Survivor? Te întreb deoarece, mai în glumă, mai în serios, fanii emisiunii vă consideră un cuplu potrivit, chiar dacă între voi au mai existat conflicte.

Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! (zâmbește)

Cu ceilalți competitori ai tăi, fie Faimoși, fie Războinici, cum te-ai înțeles? Mă refer aici la ce nu vedeam noi, cei din fața micului ecran.

Eu așa cum m-ați văzut în fața ecranelor eram tot timpul. De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine.

Poți face un top al chestiilor care ți s-au părut aproape imposibil de suportat la „Survivor?

Topul ar fi: foamea, ploaia, dormitul pe jos, gândurile de acasă… E un pachet de suferință. Atunci când erai foarte obosit, voiai să dormi, dar nu puteai din cauza ploii. Și se adăuga și foamea… Era absolut tragic.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Răzvan Lupică

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton