Alex Bogdan, primele declarații despre copil și nunta cu logodnica lui, Cătălina: „Căsătoria pentru mine este cea mai frumoasă petrecere. Ne gândim să facem...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Alex Bogdan ne-a făcut primele declarații despre copil și nunta cu logodnica lui, Cătălina. Fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. I-a fost greu să stea departe de ea, cât timp a fost plecat în Republica Dominicană, însă acum e fericit că s-au regăsit și se pare că au planuri mari împreună. Iată cum s-au cunoscut și cum arată acum relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și, dacă tot am adus vorba despre Cătălina, partenera ta de viață, spune-ne câteva lucruri despre ea! Să o luăm cu începutul: cum v-ați cunoscut și ce te-a atras cel mai mult la ea?

Ne-am cunoscut la Teatrul Mic, unde repetam împreună la un spectacol. A fost dragoste la prima vedere. Este cel mai amuzant om pe care îl cunosc, este superbă, decentă, atentă, empatică, extrem de inteligentă. Pentru mine, ea este miracolul din viața mea.

alex-bogdan-12-1alex-bogdan-12-1

Citește și: Alex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Am avut stări de anxietate foarte intense”. Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIV

Citește și: De ce a părăsit Alex Bogdan, de fapt, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„Am început să am atacuri de panică. Unii concurenți s-au axat pe scandal' / EXCLUSIV

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:”O femeie impecabilă, nu am meritat-o”

Citește și: Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta:„Va fi ceva foarte…'

Alex Bogdan, primele declarații despre copil și nunta cu logodnica lui, Cătălina

Ai povestit că ea era într-o relație când ți-a atras atenția. Cum a început legătura voastră? Cine a făcut primul pas?

Ea era într-o relație care ajunsese într-un punct mort. A fost o tatonare între noi la început, dar nu s-a concretizat nimic până când nu s-a despărțit de băiatul cu care era. Eu sunt cel mai prost și timid, nici dacă mă picuri cu ceară n-am curaj să fac primul pas. Ea e mult mai sprintenă în sensul ăsta, așa că responsabilitatea primului pas a căzut la ea. Relația a început discret, cu răbdare, ne-am descoperit încetul cu încetul, până ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru altul.

Cum este relația voastră în prezent? Ce au însemnat aceste săptămâni în care ai lipsit de acasă? Ați mai fost vreodată separați?

Acum suntem logodiți, fericiți, ne gândim la nuntă, chestii de oameni mari. (zâmbește) A fost greu tare să stau fără Căti, ne petrecem extrem de mult timp împreună. Ea e tubul meu de oxigen, stau prea mult timp fără ea și rămân fără aer.

Am văzut că deocamdată sunteți părinți devotați de pisici… Vă doriți și copii? Ați vorbit despre pasul acesta important?

Sigur că am vorbit și ne dorim copii. Dar toate la timpul lor! Momentan aștept să crească criptomonedele, ca să ne cumpărăm un apartament în câțiva ani. Hahaha!

„Ne gândim să facem nunta undeva pe o plajă'

Dar despre căsătorie? Ce înseamnă căsătoria pentru tine?

Căsătoria pentru mine este cea mai frumoasă petrecere, o explozie de bucurie. Ne gândim să facem nunta undeva pe o plajă, cu pizza, burgeri, să dansăm în picioarele goale, să facem karaoke, să nu stea nimeni în cămașă, în rochii incomode. Să dansăm, să cântăm, să dăm shoturi și să facem baie în mare la răsărit.

Pentru că ești un om foarte activ, spune-ne cum va arăta anul acesta, pentru tine, din punct de vedere profesional. Ce proiecte ai?

Momentan, n-are tata nimic pe țeavă, lucrez la câteva proiecte de teatru, sper să reușesc să le duc la capăt anul ăsta, dar cel mai probabil la anu. La anu va fi revenirea mea completă și potentă în mediul artistic. Să spunem de pe-acum, 2023 va fi anul Alex Bogdan. La anu și la mulți ani!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton