Alec Baldwin, din nou tată. Soția lui a născut al patrulea copil

 Alina Dan
.

Fericire mare în familia actorului Alec Baldwin. Hilaria, soția acestuia, a născut, ieri, un băiețel, al patrulea copil al cuplului.  Marele anunț a fost făcut chiar de către proaspăta mămică pe contul ei de Instagram.

Iată-l! Este perfect!', scris Hilaria Baldwin la imaginea în care ea și celebrul actor îi urau 'Bun venit!' pe lume micuțului.

Alec și Hilaria Baldwin, care s-au căsătorit în 2012, au anunțat că vor deveni părinți pentru a patra oară în luna noiembrie anul trecut, prin intermediul unui filmuleț care a devenit viral în mediul online. Imaginile cu ceilalți trei copii au cuplului, care tăiau un tort ce dezvăluia sexul bebelușului care urma spă se nască au fost delicioase.

În ultimii ani, cuplul Alec și Hilaria Baldwin a fost foarte ocupat cu rolul de părinți. Fiica lor cea mare, Carmen, s-a născut în 2013, și a fost urmată de fiii Rafael, acum în vârstă de 2 ani și Leonardo, de 1 an. Din casătoria anterioară cu actrița Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fiica, Ireland, în vârstă de 22 de ani.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton