Tania Popa a câştigat "Ferma vedetelor". Ce va face cu premiul în valoare de 50.000 de euro

 Pirvu Cristina
.

Tania Popa a câştigat „Ferma vedetelor”. Ultima ediţie a acestui format şi-a desemnat în seara de 17 mai câştigătorul. Actriţa l-a înfrânt pe Neamţu` şi a pus mâna pe marele premiu în valoare de 50.000 de euro. La finalul competiţiei, ea a declarat ce va face cu banii!

Tania Popa a câștigat Ferma Vedetelor 2018, chiar dacă nu a intrat de la început în ferma de la Porumbacu de Sus. Actrița venită din Basarabia nu se aștepta nici un moment să ajungă în acest punct, mai ales că nu s-a numărat printre vedetele care au stat trei luni la ferma de la Porumbacu de Sus.

Tania s-a descurcat extraordinar la duelurile din ultimele zile de concurs. Astfel că după ce miercuri a reușit să-i învingă, rând pe rând, pe Cosmin Natanticu, Vladimir Drăghia, Grațiela Duban și Daniel Iordăchioaie, pe Cătălin Neamțu l-a doborât joi. Iată ce a spus imediat după ce a câştigat.

„Când am intrat la facultate, după primul examen, mi-am dat seama că voi deveni actriţă. Mi-am gândit cu speech pentru când voi câştiga Oscarul. La speech-ul de astăzi nu m-am gîndir. Sunt exprem de fericită că mi-am făcut familia mândră. Am stat departe de ei, îmi iubesc familia cel mai mult, mă declar o femeie fericită. (…)  Jumătate din bani este obligatoriu să fie donaţi, şi îi voi dona unei fundaţii care se ocupă de construirea de case pentru cei care nu au bani, aşa cum am făcut noi aici.”, a spus ea.

Premieră la „Ferma vedetelor”

Ca o premieră în istoria acestui format, Tania Popa este singura femeie care a câștigat show-ul „Ferma Vedetelor', intrând astfel în grupul „fermierilor anului' alături de George Vintilă și Paul Ipate.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton