Al cui este apartamentul de 1 milion de euro în care s-a pozat Bianca Drăgușanu. De ce blonda nu mai locuiește acolo!

 Oana Pantazi
.

S-a speculat mult cu privire la penthouse-ul unde s-a pozat Bianca Drăgușanu recent, toată lumea întrebându-se dacă acel apartament superluxos este al blondinei sau dacă s-a împăcat cu iubitul ei milionar. Iată însă că, recent, s-a elucidat misterul.

Bianca Drăgușanu s-a pozat în penthouse-ul fostului ei iubit.

 

În timpul relației cu omul de afaceri Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a locuit într-un penthouse de un milion de euro, alături de iubitul ei, iar pozele postate de vedetă din interiorul apartamentului i-au lăsat pe fanii ei fără cuvinte. Penthouse-ul nu-i aparține Biancăi, ci fostului ei iubit, omul de afaceri Alex Bodi, alături de care vedeta a locuit o vreme. După o relație cu destule suițuri și coborâșuri, cei doi s-au despărțit, iar Bianca a părăsit cel mai înalt penthouse din București și s-a întors în locuința sa din complexul rezidențial de pe malul Lacului Tei.

Bianca a locuit din când în când la Alex Bodi cât au fost împreună

Într-un interviu exclusiv pentru Wowbiz, Alex Bodi a făcut lumină atât cu privire la proveniența apartamentului, care este deținut de el și de partenerul său de afaceri, cât și cu privire la despărțirea dintre el și Bianca, pe care a confirmat-o în mod oficial. Chiar dacă nu mai sunt împreună, omul de afaceri i-a permis Biancăi să pozeze pentru niște reclame în apartamentul său cu priveliște spectaculoasă, însă relația lor s-a încheiat. În pofida faptului că au avut o relație furtunoasă, de pe urma ei Bianca s-a ales și cu niște amintiri frumoase, dar și cu niște cadouri spectaculoase, printre care și două ceasuri foarte scumpe…

Iată ce a declarat Alex Bodi când a fost întrebat despre penthouse și fotografiile făcute de Bianca acolo: „Apartamentul nu este al Biancăi, ea a locuit din când în când la mine, cred că e normal într-o relație să se întâmple asta. Acum, după ce ne-am despărțit, îți dai seama că nu mai locuiește aici. Bianca și-a făcut acele poze la niște haine, probabil că i-a plăcut decorul, panorama. Au fost făcute cu acordul meu, ea m-a întrebat dacă poate să le facă și eu i-am spus că da. Acum, în apartament locuim eu și asociatul meu”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton