Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an. Prezentatoarea TV a avut un profit imens în 2021

 Ifrim Georgiana
.

Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an. Este una dintre cei cunoascute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă cariera în televiziune, vedeta de la Pro TV deține mai multe afaceri, iar în ultimul an a obținut un profit imens. Iată ce alte surse de venit are jurnalista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de peste 20 de ani în acest domeniu. Salariul pe care îl încasează vedeta de la Pro TV a devenit un subiect constant în presa tablidă. S-a speculat că venitul lunar al prezentatoarei TV ar fi de ordinul zecilor de mii de euro, însă informația nu a fost confirmată de aceasta. Într-un interviu mai vechi, jurnalista a susținut că nu îi place să fie întrebată mereu despre sumele pe care le încasează, susținând că subiectul a devenit o „legendă urbană'.

an9-1an9-1

Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an. Pe lângă veniturile pe care le obține din televiziune și din contractele de imagine, prezentatoarea TV deține mai multe afaceri. În ultimul an, se pare că aceasta a obținut un profit imens.

Citește și: Denise Rifai a primit o ofertă din partea Pro TV. De ce a refuzat să lucreze alături de Andreea Esca:”N-am spus asta niciodată nimănui”

Citește și: De ce lipsește Andreea Esca de la pupitrul știrilor PRO TV:”Am luat medicamente și…”

Citește și: Cum se vor calcula facturile la energie electrică începând din 2023.Au loc schimbări majore

Citește și: Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru fiul ei. Ce i-a transmis lui Nicholas de ziua lui:”Zâmbetul și iubirea…”

Ce afaceri are Andreea Esca și câți bani a câștigat în ultimul an

Vedeta de la Pro TV deține o companie care se ocupă cu producția cinematografică, video și programe de televiziune. Se pare că această afacere îi poartă numele, după cum informează evz.ro.

Mai mult, Andreea Esca mai deține două firme împreună cu soțul ei, Alexandre Eram. La rândul lui, omul de afaceri mai deține o firmă și este asociat în alte două. Potrivit informațiilor apărute pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor, în 2021, se pare că cei doi soți au obținut venituri în valoare de 1,3 milioane de lei.

„Nu, salariul meu nu mai e același. Nici nu știu de unde a pornit această legendă. Cred că a rămas ca o glumă, ca bancurile cu Bulă. Nu cred că pe români îi interesează atât de mult salariul meu', a declarat Andreea Esca, potrivit adevărul.ro.

Câți bani încasează fiica prezentatoarei

De aproximativ doi ani, Alexia Eram deține o firmă de are se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Pe lângă asta, tânăra de 21 de ani câștigă sume considerabile și din campaniile de promovare din mediul online.

Anul trecut, se pare că iubita lui Mario Fresh a obținut o cifră de afaceri de 900.000 de lei. Se pare că venitul lunar al acesteia se ridică la aproximativ 8.000 de euro.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță', a susținut tânăra.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton