”Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma”. Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

 Calin Maria Bianca
.

Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela. Îndrăgitul prezentator TV este fără dar și poate un bărbat împlinit și fericit din toate punctele de vedere. Pe plan profesional totul merge exact așa cum și-a dorit dintotdeauna. Înregsitrează un succes colosal, însă asta nu este tot. Și atunci când vine vorba de viața personală, lucrurile sunt la superlativ. Se bucură de o soție minunată, lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar și de trei fetițe absolut adorabile, care zilnic îi înveselește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, se iubesc cu foc de mai mulți ani. Din rodul iubirii lor au rezultat de-a lungul timpului trei fetițe: Mara, Cezara și Roua. Împreună, toți 5 formează o familie ideală, bazată pe iubire, respect și încredere. Ce-i drept, mulți râvnesc la o relație ca a prezentatorului TV și totodată la o familie ca a lui. Niciodată fanii nu l-au auzit să spună ceva rău despre soția lui sau să vorbească despre vreo ceartă, așa că toată lumea se întreabă care este secretul căsniciei lor.

morar-9morar-9

Mihai Morar are numai cuvinte de laudă la adresa Gabrielei, cât și despre cele trei fiice ale lor. Ba mai mult, ori de câte ori are ocazia, le dă câte un sfat tinerilor aflați la început de drum, cât și celor care uită să își respecte partenerul de viață. Totuși, întrebat despre secretul căsniciei sale cu soția lui, prezentatorul TV a precizat că cea care știe cel mai bine acest lucru este fără dar și poate mama fetelor sale.

Citește și: Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital:”Anul ăsta nu am putut…” Ce s-a întâmplat

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Alina Sorescu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu:'Simt că am renăscut. Sunt atentă la primele semnale…'

Citește și: Părintele Calistrat, primele declarații după ce a revenit în altar. Mesaj pentru enoriașele agresate:„Sufletele alea două nu trebuie să se mântuiască?'

Care este secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Nu a vorbit pe larg despre secretul căsniciei sale cu Gabriela, însă Mihai Morar a ținut să precizeze câteva lucruri esențiale fără de care o relație sau un cuplu nu poate evolua și rezista problemelor ce apar în mod inevitabil. Îndrăgitul prezentator a explicat că lucrurile trebuie să aibă mereu un sens. Indiferent că vorbim despre job sau orice fel de relație, dacă nu avem un sens, nimic nu poate merge spre bine.

„Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp', a declarat Mihai Morar pentru ego.ro.

Mihai Morar are planuri mari pentru 2023

Mihai Morar este cu adevărat un bărbat care se bucură de succes atât în viața privată, cât și în cea profesională. În timp ce acasă îl așteaptă o soție minunată și 3 fetițe adorabile, și la un locul de muncă este așteptat de către marea comunitate de fani. Acesta a tras lozul câștigător în momentul în care a decis să aibă un podcast. Încă de la început s-a bucurat de numeroase reușite, astfel că nu are de gând să se oprească aici.

Am zis că nu mai funcționez după planuri. Am visuri. Visurile acestea mi le construiesc cumva singur. Nu vorbesc neapărat despre ele. Visul meu a fost să am un podcast. Să spun poveștile unor oameni pe care nu îi vezi toată ziua sau aproape deloc la TV sau în mediile acestea tradiționale. Mi-am făcut un podcast. Din podcast a crescut o comunitate foarte faină de oameni. Următorul pas pentru Fain & Simplu este să îi întâlnesc pe oamenii din comunitatea online în realitate. Să îi cunosc pe oamenii aceștia și să îi pun față în față cu preferații lor, invitații mei din podcast. Da, chiar vreau să fac evenimentele acestea. O să le fac cu siguranță.', a mai spus Mihai Morar pentru sursa menționată.

Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital

Mihai Morar a traversat un Crăciun atipic la finalul anului 2022. Din nefericire, problemele de sănătate și-au făcut apariția în familia lor și au ajuns pe mâinile medicilor. Nu au vrut ca data de 25 decembrie 2022 să-i prindă separat, astfel că s-au strâns într-o cameră de spital, unde una dintre cele trei fetițe se afla internată. Chiar și așa, aua avut parte de un Crăciun în familie, memorabil și cu zâmbetul pe buze!

Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun… acasă. Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale. Sau, cum îmi spunea părintele Necula în ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine', a transmis Mihai Morar pe pagina lui de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton