Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment: „Nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse”

 Ifrim Georgiana
.

Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral se află în prag de faliment. Fostul portar al echipei de fotbal Rapid deține o terasă de lux în stațiunea Neptun, însă povestește că afacerea nu mai merge ca altădată. Verile trecute, localul obișnuia să fie plin de turiști, astfel încât sportivul lucra cot la cot cu angajații săi. Anul acesta, însă, puțini sunt cei care mai vin să mănânce aici, chiar dacă prețurile au rămas aproape neschimbate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Încă din tinerețe, fostul portar a fost diagnosticat cu gută, o afecțiune cauzată de consumul excesiv de carne. În ultima perioadă, Rică Răducanu a devenit clientul stațiunilor balneare, care îl ajută să țină sub control boala de care suferă. La începutul anului, el și soția sa au fost diagnosticați cu Covid-19 și au stat internați în spital. Acesta a recunoscut că a trecut printr-o formă ușoară a bolii, în schimb, soția sa s-a aflat sub supravegherea medicilor timp de o lună.

rica-raducanu-1rica-raducanu-1

Pe lână problemele de sănătate, afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral se află în prag de faliment. Iată ce a declarat fostul portar al echipei de fotbal Rapid!

Citește și: Drama lui Rică Răducanu.Portarul legendar a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta

Citește și: Ce pensie are Rică Răducanu, după 50 de ani de muncă:”Am ajuns un pinguin”

Citește și: Cum și-a revenit Rona Hartner după lupta cruntă cu cancerul: 'Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie' 

Citește și: Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce el a contestat decizia instanței privind pensia alimentară: „O să îl execut silit'

Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment

Pentru prima dată de când deține afacerea de pe litoral, Rică Răducanu recunoaște că duce lipsă de clienți, chiar dacă prețurile nu au crescut cu mult. Acesta a constatat că anul acesta, în general, litoralul românesc este vizitat de puțini turiști.

„Prețurile au rămas cam tot așa, am scumpit doar cu 1,5 lei sau cu 2 lei. Vărul meu are o fermă, deci aduce cam tot de acasă. Însă nu este mai nimeni pe Litoral, azi am avut zece inși, însă ieri n-am avut pe nimeni. Pe drumul de la Mangalia spre Neptun m-am tot uitat, nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse, nici pe stradă nu e nimeni, e tare ciudat. Cred că nu au oamenii bani, iar tineretul a plecat pe afară, în vacanță.

Înainte era aglomerație, la noi, la terasă, n-aveai loc la mese, mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam, mai spuneam o glumă. Acum e treabă urâtă, nu am văzut așa ceva niciodată. Patronii și-au făcut și ei calcule, ca să fie cât mai bine, n-au forțat prețurile, dar tot degeaba', a declarat Rică Răducanu pentru Ego.ro.

„Fac tratament cu nămol, la picioare'

Rică Răducanu a dezvăluit că face tratamente cu nămol la Mangalia. Sportivul are picioarele umflate din cauza gutei și spune că vizitele la stațiunile balneare îl ajută. Totodată, acesta a declarat că a participat la inaugurarea Teatrului de vară „Jean Constantin', aflat în Techirghiol.

„La Mangalia, fac tratament cu nămol, la picioare, că de abia merg, sunt și cu nevastă-mea, și ea are probleme. Este un centru bun, cel mai mare din țară, au tot ce vrei, tată, e bază mare de sănătate. Mai am o săptămână de tratament, poți să te și internezi la ei, dar eu stau în Mangalia, căci am aici apartament. De aceea sunt mai bronzat, așa, ca Jean Constantin.

Mă bucur că recent am participat la inaugurarea Teatrului de vară „Jean Constantin', din Techirghiol. I s-a făcut un teatru nemaipomenit, toți dărâmă, iar cei de acolo i-au făcut teatru, frumos gest, mi-a plăcut', a mai declarat acesta, potrivit aceleiași sursă.

Ce pensie are Rică Răducanu

După o viață dedicată fotbalului, fostul rapidist are o pensie de 1800 de lei pe care o primește de la statul român, bani cu care, spune el, abia se poate întreține.

„Noi, aștia, mai în vârstă, nu am avut șansa să facem niște contracte serioase, ca să avem din ce trăi și la bătrânețe, așa cum se fac acum în fotbalul mondial. Pe atunci, luam cam 300 de lei și 1.000 de lei, la calificare. Dar, nu țineam de bani.

Plecam cu gagicile la restaurante, pe la Intercontinental, erau vremuri tare frumoase. Maică-mea, săraca, îmi tot spunea: ‘Băi, bagă ceva bani la saltea, că nu se știe, vin vremuri grele!’. Dar, n-am ascultat-o, n-am făcut economii’, a spus Rică Răducanu, potrivit playsport.ro.

Sursă foto: Captură video / Youtube

Vezi şi cât costă o călătorie cu Trenurile Soarelui!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton