Adriana Iliescu, executată silit de ANAF. Ce sumă datorează cea mai bătrână mamă din România

 Laciu Andreea
.

Adriana Iliescu a primit o nouă lovitură, din păcate. Averea pe care își dorea să o lase fiicei sale, Eliza, este în pericol. După ce s-a luptat în instanță cu rudele ei, în mai multe procese, cea mai bătrână mamă a primit o înștiințare de executare silită din partea Administrației Finanțelor Publice sector 6.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna care urmează, Judecătoria Bălcești urmează să soluționeze contestația la executare depusă de Adriana Iliescu, împotriva Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București – Administrația sector 6 a Finanțelor Publice. Femeia în vârstă de 82 de ani a fost anunțată că trebuie să achite atât cheltuieli de judecată, cât și cheltuieli de executare silită.

Cea mai bătrână mamă a pierdut și ultima șansă pe care o mai avea ca să recupereze averea ce urma să ajungă la fiica ei, Eliza. Acum trebuie să scoată din buzunar aproximativ 2.000 de lei, conform Wowbiz. Moștenirea aflată în localitatea Bălcești din județul Vâlcea a fost „vânată” în instanță de către niște rude ale Adrianei Iliescu.

Adriana-Iliescu-1Adriana-Iliescu-1

Adriana Iliescu, executată silit de ANAF

În ultimii ani, dincolo de grijile pe care le are din cauza banilor, Adriana Iliescu a avut și problemele din instanță. Se judecă de 16 ani, atunci când a primit moștenire din partea părinților ei o proprietate în acea comună. Atunci a apărut conflictul cu rudele care dețineau terenul de lângă, pe care l-au vândut, fără să îi mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Chiar dacă și-a dat în judecată rudele, considerând că ea are dreptate, cea mai bătrână mamă a pierdut absolut toate procesele la rând. Culmea culmilor, a ajuns să fie și executată silit, după ce rudele i-au cerut să achite cheltuielile de judecată.

Citește și: Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, cea mai batrână mamă din România. Nu a mai fost văzută de vecini de trei săptămâni: „Poate se simte rău'

Citește și: Cum se recuperează Toni Grecu după ce s-a vindecat de COVID-19: „Nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”

Citește și: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată! Ce datorii are la întreținere

Ce avere moștenește Eliza, fiica Adrianei Iliescu

Chiar dacă nu va mai primi moștenirea de la Bălcești, Eliza nu rămâne pe drumuri. Cea mai bătrână mamă mai deține două apartamente în Capitală, pe care le va lăsa Elizei. Așa se va putea întreține atunci când Adriana Iliescu nu va mai fi alături de ea. În prezent, Eliza are 16 ani și este elevă la liceu.

„Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest’, a povestit Adriana Iliescu.

Cum s-au ferit Adriana și Eliza, în plină pandemie

Cele două au făcut tot ce au ținut de ele ca să se protejeze de COVID-19. Mai mult decât atât, conform unor declarații, abia așteptau să se poată vaccina.

Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă. Iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio’, a spus Adriana Iliescu pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton