Cât de mult i s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu după divorț: "Asta e, nu ai încotro. Te ridici"

 Cica Cristina
.

Anca Țurcașiu s-a schimbat radical după divorț! Viața vedetei a luat o turnură neașteptată, după divorțul survenit la 22 de ani de căsnicie de Cristian Georgescu. Lucrurile par să se fi liniștit, totuși, în viața artistei și a vorbit deschis despre schimbările din viața ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum este viața Ancăi Țurcașiu despre divorț? Artista a avut parte de un an greu! Și nu doar din cauza pandemiei de coronavirus! Vedeta a întâmpinat greutăți și în plan personal. A divorțat după 22 de ani de căsnicie de Cristian Georgescu.

Anca-Turcasiu-dupa-divort-1Anca-Turcasiu-dupa-divort-1

Vestea a luat prin surprindre pe toată lumea, mai ales că anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Pentru moment, proiectele în plan muzical au fost puse în așteptare pe fondul pandemiei de coronavirus. Vedeta, însă, s-a implicat în alte proiecte de suflet și este fericită alături de copii, grație cursului pe care l-a pregătit.

Anca Țurcașiu, după divorț: „Am avut răgaz pentru mine”

Anca Țurcașiu mai are și alte planuri după divorț. Este pasionată de designul interior și intenționează ca pe viitor să ofere consultanță.

În afară de planurile în plan profesional, vedeta a vorbit și despre schimbările în plan personal după divorț.

„Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)

Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…) Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte', a spus Anca Țurcașiu, la Vorbește Lumea.

Ce a învățat Anca Țurcașiu după divorț

Anca Țucașiu a vorbit și despre lecțiile învățate în acest an, după divorțul de Cristian Georgescu.

„Răbdare și nădejde. Încrederea în mine. Poate că înainte nu mă valorizam. Poate că nu eram atentă suficient la mine. Întotdeauna am fost foarte atentă la cei din jurul meu. Să le satisfac toate nevoile și plăcerile. Pentru mine, viața însemna să-i fac fericiți pe cei din jurul meu. De dimineața până seara.

Poate am învățat să spun nu atunci când nu vreau să fac ceva. Ceea ce până acum nu am făcut. E un lucru important pe care mi l-am însușit. E bine să avem grijă și de noi. Și să nu avem așteptări. Să spunem «asta e», să ne ridicăm și să ne gândim că fiecare zi poate fi o oportunitate pentru a învăța ceva, pentru a fi bun, pentru a iubi, pentru a oferi. (…) Asta e, nu ai încotro. Te ridici', a încheiat actrița.

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. Noi dezvăluiri despre divorț:”El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să…”

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit:„Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul:„Locuim împreună de când ne-am cunoscut'

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a anunțat în vară că a divorțat de Cristian Georgescu, pe rețelele de socializare.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!, a transmis vedeta.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton