Adrian Minune, audiat la DIICOT într-un dosar de șantaj și camătă. Primele declarații ale manelistului

 Dumba Gabriela
.

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a fost chemat astăzi la audieri la DIICOT într-un dosar de șantaj și camată. Se pare că este vorba de dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membri clanului Duduianu că le luau banii de la cântări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În această dimineață cântărețul de manele Adrian Minune ar fi fost anunțat că trebuie să ajungă la sediul DIICOT, potrivit Realitatea, după ce numele manelistului ar fi implicat într-un dosar ca vizează infracțiunea de camătă și grup infracțional organizat.

Perchezițiile au loc astăzi la domiciliile unor persoane implicate într-un dosar care vizează o rețea de cămătari din Brăila. Celebrul manelist Adi Minune are calitatea de martor în acest dosar și a fost citat pentru audieri.

Nu se cunosc în aceste momente mai multe detalii legate despre persoanele care ar fi implicate în dosarul în care manelistul ar fi martor, însă ceea ce se știe foarte bine este că e vorba despre un grup infracțional și infracțiunea de camătă.

Adrian-Minune4Adrian-Minune4

Dosarul s-a constituit după ce mai multe victime au depus plângere. Acţiunea de la Bucureşti este coroborată cu mai multe percheziţii la domiciliile celor implicați în infracţiunile din dosar.

Cântăreţul s-a declarat surprins de citarea sa de către anchetatorii DIICOT, arată surse Antena 3. Adi Minune a menţionat că DIICOT vrea să ştie dacă el are „un prieten care dă bani cu camătă”.

„M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. (…) Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic”, a spus Minune, chestionat asupra convocării sale de către ofiţerii de la Crimă Organizată.

Citește și:

Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: „Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte”

Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton