De ce a murit Diego Maradona. Ce au descoperit medicii la autopsie

 Cica Cristina
.

Diego Maradona a murit la 60 de ani, lăsând un gol în sufletele tuturor! S-a stins din viață o legendă a fotbalului. Ce au descoperit medicii la autopsie și care a fost, de fapt, cauza morții în cazul marelui sportiv!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Este doliu în lumea fotbalului și în sufletele a milioane de fani din întrega lume! S-a stins din viață o legendă, motiv pentru care Argentina a anunțat deja trei zile de doliu național.

Familia lui Diego Maradona nu ar fi avut nicio altă solicitare pentru ceremonia de înmormântare, doar își doresc neapărat ca un steag argentinian să existe lângă sau deasupra sicriului său, potrivit Mediafax.

Cauza morții lui Diego Maradona

Fotbalistului i s-a făcut o autopsie în Spitalul San Fernando din Buenos Aires, iar medicii au deja date preliminare. Conform documentului Diego Maradona a murit de 'insuficiență cardiacă acută, la un pacient cu miocardiopatie dilatată, insuficiență cardiacă cronică congestivă care a generat un edem pulmonar acut'.

În egală măsură, urmează să se efectueze și analize toxicologice.

Diego Maradona suferise o operație pe creier

Fotbalistul a fost internat pentru un control de rutină, la începutul acestei luni, dar a ajuns pe masa de operație. Diego Maradona a suferit o operație pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge, la numai cinci zile după aniversarea a 60 de ani.

De-ce-a-murit-Diego-Maradona-1De-ce-a-murit-Diego-Maradona-1

Veștile venite de la doctori anunșau ca starea de sănătate a lui Maradona se îmbunătățeste ‘pe zi ce trece și că Zeul Argantinei, cum era supranumit, se recuperează peste așteptări în urma intervenției suferite.

Din păcate, inima fostul mare fotbalist a cedat și a încetat să mai bată. A murit în locuința sa din cartierul San Andrés, în orașul Tigre.

Citește și:

Gheorghe Visu este internat la Institutul Matei Balş. Actorul ar fi pozitiv la COVID-19

Diana Sar s-a îmbolnăvit de COVID-19! Cum se simte actrița din serialul VLAD: „Am sunat la 112 și…'

Ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri.Nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile.S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton