Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei: „M-a surprins gestul. E un tip natural şi original” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei. Nu se ferește niciodată de cuvinte și nici de adevăruri, așadar toți invitații emisiunii ei sunt provocați la un exercițiu de sinceritate, un test al onestității absolute. Acum însă, Denise Rifai, vedeta Kanal D, a trecut de la ipostaza de intervievator la cea de intervievat și am supus-o unui tir de întrebări, pe alocuri deloc comode, despre viața profesională și, în special, cea personală. La care ne-a răspuns cu deschidere, dezvăluindu-și latura intimă cu mult curaj și asumare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă tot am vorbit mai devreme despre carieră, hai să revenim la ea! La ultimul nostru interviu, erai în efervescența începutului actualei emisiuni, la Kanal D. Și pot spune că ai debutat în forță, dat fiind că Elena Udrea a fostm primul tău invitat. De ce ai făcut această alegere din mii de alte posibile variante?

A fost o alegere făcută împreună cu echipa mea, am dorit ca primul invitat să fie o femeie care a avut frâiele puterii, care a fost în prim-planul interesului public, de asemenea, un personaj controversat, de maxim interes pentru telespectatori. Iar alegerea s-a dovedit a fi una foarte bună.

denise-rifai-2-1denise-rifai-2-1

Citește și: Denise Rifai poartă și acum inelul oferit de Dan Bittman, în emisiunea „40 de întrebări”: „Sunt flatată”

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele'

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa'

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul:”Mă iei la mișto?”

Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei

I-ai avut printre invitați pe Sorin Oprescu, Dan Negru, CRBL, Alexanda Stan, Adrian Năstase, Viorica Dăncilă, Marius Manole… Lista e foarte lungă, la fel și dezvăluirile făcute în timpul emisiunilor tale. Care a fost cel mai dificil invitat, cel la care a trebuit să uzezi de tot talentul tău jurnalistic pentru a obține răspunsurile la întrebări?

Sunt şi invitaţi care se deschid mai greu. Dar până la final de drum toată lumea înţelege că această confesiune, aşa cum denumesc mulţi dintre invitaţii mei emisiunea mea, această confesiune e pentru ei, în favoarea lor, ei practic îşi spun povestea după ce aceasta a fost scrisă şi rescrisă în toate felurile de presă. Au posibilitatea să se aşeze în faţa publicului şi să îşi spună povestea lor, şi publicul îi iubeşte pentru asta. Acesta este secretul succesului emisiunii mele, pentru că oamenii vin şi se dezvăluie. Este fantastic!

Nu pot să nu amintesc despre momentul, devenit viral, în care Dan Bittman ți-a dăruit un inel în emisiunea ta, un inel pe care ai mărturisit că încă îl porți… Cât de tare te-a impresionat gestul? Și, nu în ultimul rând, este Dan Bittman genul de bărbat pe care ți-ar plăcea să-l ai alături?

M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)

„Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi'

Crezi în fatalitate, în destin? Ai trăit vreo experiență mind blowing, ceva care să te fi convins că ce ți-e destinat a fost scris demult sau ești adepta sintagmei „omul își mai face soarta și cu mâna lui?

Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele. Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia. Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de drumul şi destinul tău.

Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă.

Ce așteptări are Denise Rifai de la 2023

Care este cea mai mare dorință a ta în momentul de față? Ce așteptări ai de la anul 2023?

Dorinţele ni le spunem în gând, i le spunem lui Dumnezeu şi ne rugăm pentru ele. Ce îmi doresc, la nivel general, pentru anul ce vine este să reuşesc să îmi aşez şi mai mult calea aceasta spre publicul meu, pentru că este marea mea onoare să văd cât de mult mă iubesc oamenii şi este marea mea responsabilitate să îi ţin aproape de mine, să mă las lor şi să fiu foarte aproape de ei.

Mă încarcă foarte mult faptul că munca mea este primită atât de bine de către cei de acasă. Îmi dă o energie fantastică şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doresc, aşadar, să am o autostradă către inima publicului meu, să mi-o asfaltez şi anul viitor. Şi îmi doresc să fim sănătoşi. Eu cred foarte mult că orice e de rezolvat în viaţa asta cât suntem în ea. Putem materializa orice dorim, dar să fim sănătoşi. Asta e tot ce îmi doresc.

Sursă foto: Tiberiu Arsene, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton