De ce a lipsit Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare: "În perioada asta..."

 Dumitrache Laura
.

De ce a lipsit Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare. Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Pe lângă cariera de actor, Răzvan a cochetat si cu televiziunea, moderând numeroase emisiuni. În ultima perioadă, soțul Irinei Fodor nu a mai postat pe rețelele de socializare, iar fanii au fost îngrijorați. Recent, Răzvan a publicat un mesaj în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a lipsit Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare. Răzvan Fodor a devenit cunoscut în trecut cu trupa Krypton, după care a devenit unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Răzvan a jucat în numeroase telenovele românești și formează un cuplu cu Irina Fodor. În ultima perioadă, actorul a lipsit din mediul online, iar fanii au fost îngrijorați.

razvan fodorrazvan fodor

Răzvan Fodor le-a mărturist fanilor din mediul online că este foarte ocupat în ultima perioadă, motiv pentru care nu mai are timp să fie activ pe rețelele de socializare. Actorul a postat un InstaStory în care a spus că a lăsat deoparte mediul online, cel puțin pentru o perioadă.

Citește și: Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, schimb de replici în online:”El ne ia la roast…”

Citește și:Cum s-a descurcat Răzvan Fodor când a fost despărțit de Irina:”Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!”

Citește și:Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe:„Să stai 15 ani cu cineva și să…'

Citește și: Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri.Dezvăluirile făcute de un apropiat al Prințului Philip

De ce a lipsit Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare

Răzvan Fodor obișnuia să fie activ pe rețelele de socializare și îi ținea la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmpla nou în viața sa. În ultima perioadă, actorul a postat tot mai rar în mediul online, motiv pentru care a primit numeroase mesaje din partea fanilor îngrijorați. Astfel, Răzvan Fodor a postat pe InstaStory un clip video în care explica că este foarte ocupat.

„Am băgat mâna în buzunar și ghici ce am găsit, Instagramul. Glumesc, fac story-ul acesta pentru cei ce s-au îngrijorat, mă rog, îngrijorat e mult spus, dar mi-au scris pe acolo „Fodor, pe unde umbli?' (…) Sunt un pic înghesuit așa, pe final de an, dar nici nu prea îmi mai place să stau așa. După părerea mea, în perioada asta, rețelele de socializare se bagă puțin în buzunar și îți dai drumul așa la viață, să trăiești tot ce vezi și tot ce se întâmplă în jurul tău. Asta este părerea mea, voi faceți cum vreți. Sunt bine', a spus Răzvan Fodor pe InstaStory.

Răzvan Fodor: „M-a atras foarte mult zona asta”

Răzvan Fodor a jucat în numeroase telenovele românești. Începutul său în această industrie a fost incert. În 2005, trupa Krypton s-a destrămat și ulterior a fost cheamat la casting pentru serialul Păcatele Evei. Spre surprinderea lui a luat castingul și este bucuros că a putut continua în această industrie în ultimii ani.

„Am luat un casting, se întâmpla undeva în 2005, atunci am şi încheiat cu formaţia Krypton. Prin august ne-am despărţit fără mare tam-tam, fără vreo supărare şi ranchiună şi am fost chemat la un casting pe care l-am luat. Acela a fost debutul meu. Aveam un rol mic şi drăguţ în „Păcatele Evei'. Un serial care s-a făcut în toamna anului 2005 la Acasă TV, cu o distribuţie mişto, cu Răzvan Vasilescu, Oana Pellea… Şi m-a atras foarte tare zona asta, pentru că, la vremea aceea. Mi se părea că industria cinematografică şi a televiziunii este mai bine pusă la punct decât industria muzicală din acea perioadă', a declarat Răzvan Fodor pentru okmagazine.ro.

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina Fodor

Actorul se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Răzvan Fodor trăiește o poveste de dragoste alături de Irina, de 16 ani. Cei doi au împreună o fetiță și au o familie minunată. Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit pe 23 iulie 2010, iar în această vară au aniversat 12 ani de căsnicie.

„E femeia pe care mi-am dorit-o, e familia pe care mi-am dorit-o. Am avut cea mai mișto viață de adolescent și m-am distrat, dar cum mă distrez acum cu familia, când văd că nimic nu se schimbă și nimic nu s-a schimbat de când am familie și în continuare putem să ne distrăm… E foarte frumos să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește și la 12, unu noaptea. O iubești, cum să nu o iubești', a spus actorul în podcastul Fain & Simplu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton