Adevărul despre relația cu Petre Roman. Oana Roman spune secrete ascunse azi, la Interviurile VIVA!

 Dana Enache
.

Sunt mulți cei care știu că relația dintre Oana și tatăl ei, Petre Roman, s-a deteriorat odată cu divorțul părinților, de acum zece ani. Cum stau lucrurile, de fapt, între ei? Oana Roman vine azi la Interviurile VIVA! și spune secrete bine păstrate, de-a lungul timpului, despre familia ei. 

Unul dintre cele mai vânate personaje mondene, Oana Roman pare ca o carte deschisp, însă viața ei, demnă de un roman, ascunde, încă, multe secrete. O parte dintre ele vor fi dezvîluite azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00. Care e adevărul despre relația cu tatăl ei, Petre Roman? Sunt multe lucruri nespuse despre celebrul ei tată, pe care Oana a hotărât să le facă publice, acum.

Dar asta nu e tot! Știm cu toții faptul că Oana a fost taxată și chiar jignită, în repetate rânduri, din cauza kilogramelor în plus. Ba chiar a fost inclusiv ținta unor prezentatori TV, care au făcut glume pe seama ei și a felului în care arată. Pe unii dintre ei i-a iertat, pe alții nu. Recent, s-a împăcat cu Dan Capatos, unul dintre cei mai aprigi critici ai ei, iar astăzi aflăm culisele acestei împăcări! Totul, de pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton