Aşa o alintă Laura Cosoi pe fetiţa sa recent născută! Rita e tare cuminte

 Pirvu Cristina
.

Aşa o alintă Laura Cosoi pe fetiţa sa. În urmă cu aproximativ două săptămâni, vedeta a adus pe lume primul său copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Deja s-au acomodat împreună, au petrecut primele nopţi în familie. Acum, Rita are şi un nume de alint! Actriţa l-a dezvăluit, cât e de frumos! 

Laura Cosoi este o femeie împlinită, are o carieră de succes şi mai ales o familie deosebită. Soţul său, Cosmin Curticăpean, îi este mereu alături, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată alături de comoara lor, micuţa Rita. De două săptămâni a născut şi deja a învăţat ce are nevoie fetiţa, cum doare, cum mănâncă.

S-a dovedit a fi un bebeluş foarte cuminte. Laura a dezvăluit în mediul online că o alintă „Copilul Pace!” .

„Nopţile cu Rita sunt lungi, dar fermecătoare. Mă cuibăresc în fotoliu şi nu mă satur să o privesc! Este tare cuminte şi obişnuim să-i spunem Copilul Pace!  ♥️ 🍀 #rita #copilulpace #breastfeeding #naturalway#newborn #firstdayshome #babygirl #blessed #sweetchild #babyroom”, a scris Laura.

Cum o alinta Laura Cosoi pe fiica saCum o alinta Laura Cosoi pe fiica sa

Cum a aşteptat-o soacra pe Laura Cosoi

Acum aproximativ 2 săptămâni, vedeta a ajuns acasă cu fetița ei și se bucura din plin de momentele pline de emoție pe care le trăiau împreună. Mama lui Cosmin Curticăpean a așteptat-o acasă pe nora sa cu cea mai bună mâncare, special pregătită pentru ea. Supă de găină i-a fost pregătită Laurei Cosoi, chiar de mama soțului său.

Laura Cosoi – despre pasiunea pentru gătit

Laura Cosoi și Cosmin, soțul ei, fac o echipă perfectă nu doar în viață, ci și în bucătărie, completându-se reciproc. În timp ce Laura este cu mâncărurile sofisticate, Cosmin este specialist în deserturi. Descoperă care sunt specialitățile fiecăruia și cum arată o cină romantică în viziunea Laurei.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton