Adela Popescu își alăptează bebelușul în culise, în pauzele de la teatru

 Oana Pantazi
.

Deși a devenit mamă abia acum patru luni, Adela Popescu și-a reluat activitatea profesională. Cu toate acestea, actrița este mamă cu normă întreagă și își alăptează micuțul la sân… chiar la locul de muncă!

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au mărit familia, cel mai nou membru al familiei lor, Andrei, venind pe lume acum aproape patru luni. Juniorul mai are un frățior, pe Alexandru, care în luna iulie va împlini trei ani. Deși grijile i s-au dublat, deoarece are acum acasă doi copii mici care necesită toată atenția lor, Adela și-a reluat deja activitatea artistică, la finele acestei săptămâni urmând să joace în piesa Haimanaua, la Sala Dalles.

Radu Vâlcan își sprijină soția din toate punctele de vedere.

Din fericire, actrița dispune de tot sprijinul din partea lui Radu, care o susține din plin, așadar reușește să fie mamă cu normă întreagă, chiar dacă asta presupune să-și alăpteze bebelușul la locul de muncă. Dat fiind că repetă asiduu și Andrei trebuie hrănit din două în două ore, soțul ei i l-a adus pe micut la teatru, unde Adela l-a alăptat în pauza de la repetiții. Iată ce a declarat actrița pentru click.ro, când a fost întrebată dacă are de gând să facă același lucru și când va începe emisiunea la PRO TV:

„O să revin în toamnă, aşa că el va fi deja la diversificare şi nu va mai fi alăptat tot timpul. Acum e alăptat exclusiv şi la două ore i se face foame. Am venit aici, la Sala Dalles, am repetat, apoi a venit soţul meu, Radu, cu bebeluşul şi i-am dat să mănânce, apoi au plecat acasă. Iar după spectacol mă grăbesc spre casă ca să-l alăptez din nou”. Până atunci, Adela se relaxează privind emisiunea Vorbeşte lumea' de acasă, din fotoliu…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton