(P) Pantofi sport la modă - cum îi porţi în această primăvară

 Sava Elisabeta
.

Oricât de mult ne-am dori să purtăm pantofi cu toc, pe care să îi asortăm la ţinutele de zi cu zi, aceştia nu sunt întotdeauna cea mai comodă variantă. Ca alternativă, pantofii sport sunt încălţămintea preferată a doamnelor şi domnişoarelor, îndeosebi în sezonul cald. Comozi şi extrem de versatili, pantofii sport pot fi asortaţi la orice ţinută, de la rochii diafane, până la pantaloni scurţi. Iată cum îţi poţi crea o ţinută la modă în această primăvară, cu ajutorul celor mai cool perechi de pantofi sport!

Pantofii sport cu detalii florale

În această primăvară, pantofii sport cu detalii florale vor face deliciul modei, datorită versatilităţii lor. Dacă vrei să laşi deoparte tenişii albi sau negri, aceşti pantofi coloraţi vor oferi întregii ţinute un design vesel, feminin şi atrăgător. Alege să combini pantofii sport cu detalii florale la ţinute all black sau la un trench lung, într-o culoare neutră de bej sau gri. Totodată, nu uita nici de adidaşii cu benzi multicolore, care ţi se vor potrivi de minune, dacă vrei să obţii un look mai extravagant. Aspectul final va fi cool şi îndrăzneţ şi va respecta tendinţele modei din acest an la capitolul pantofi sport.

Pantofii sport Superstar

Pantofii sport Adidas Superstar reprezintă cel mai popular model al brandului, lansat iniţial în anii 70. Poţi găsi pantofi sport Adidas pentru femei la eTopSport, cu ajutorul cărora poţi să alcătuieşti cele mai fresh ţinute în această primăvară. Datorită siluetei specifice, pantofii sport Superstar pot fi purtaţi şi la ţinute casual, pentru birou. Alege să îi combini cu o pereche de pantaloni negri şi cu un tricou alb, simplu, peste care să pui un sacou. Dacă ai nevoie de o ţinută pentru o seară în oraş, poartă pantofii sport de la Adidas alături de o pereche de boyfriend jeans, cu o jachetă din piele. În acest caz, optează pentru un tricou simplu sau cu imprimeu, larg. Evită topurile prea mulate sau elegante, care ar merge purtate doar cu pantofi cu toc.

Sneakerșii tip wedges

Din ce în ce mai populari, sneakerşii de tip wedges se potrivesc atât la pantaloni eleganţi sau jeans, cât şi la pantaloni de trening. Talpa lor este atipică şi mai înaltă, în comparaţie cu alte perechi de pantofi sport, ce imită platforma sandalelor cu toc. Totodată, nu ezita să îi porţi alături de rochii mai lungi sau mai scurte, deoarece vor arăta senzaţional. În funcţie de culoarea hainelor, alege sneakerşii wedges potriviţi. Dacă pentru o ţinută all white, poţi alege şi un animal print, pentru un outfit format din mai multe piese şi culori, varianta unor sneakerşi albi este cea mai indicată.

Încălțămintea sport cu glitter

Vrei să te bucuri de ţinute în trend, ca o adevărată fashionistă? Atunci nu trebuie să îţi lipsească  din garderobă încălţămintea sport cu glitter, pe care o poţi asorta la pantaloni scurţi sau fuste midi. Tenişii cu glitter se găsesc într-o gamă variată de modele şi culori, cele mai cunoscute fiind modelele cu talpă groasă. Pe lângă faptul că îţi pot oferi câţiva centrimetri în plus, încălţămintea sport cu glitter se potriveşte de minune cu orice ţinută, casual sau elegantă. Dacă nu eşti fană a tocurilor, poartă tenişii cu glitter şi la o rochie de cocktail. Cu siguranţă vei ieşi în evidenţă!

Pentru a obţine ţinute cool şi fresh în această primăvară, alege pantofii sport la modă care ţi se potrivesc! Fie că optezi pentru o pereche de pantofi sport Superstar sau pentru tenişi cu glitter, vei reuşi să arăţi impecabil, în orice moment al zilei!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton