Adela Popescu – Alături de Radu Vâlcan într-o escapadă la Veliko Târnovo

 Florentina Liutic
.

Adela Popescu si Radu Valcan, actorii din telenovela „O nouă viaţă', (ACASA de luni până joi, de la ora 20.30), au deconspirat locul lor secret: pitorescul oraş Veliko Târnovo din Bulgaria.

 

Adela a mărturisit pe blogul ei www.adelapopescu.eu că în acest weekend s-au bucurat pentru câteva ore de un loc foarte drag lor, Veliko Târnovo: „Noi am aflat acum câţiva ani de acest oraş şi de-atunci, a devenit locul nostru secret de evadare. Mai ales în perioada în care nu vroiam să ştie nimeni că suntem împreună. Ne-am păstrat obiceiul, şi acum când prindem o zi liberă şi dor de ducă, dăm o fugă până la vecinii noştri.

 

Adela PopescuAdela Popescu

 

Am descoperit un oraş medieval, pitoresc, plin de farmec. Fosta capitală a Bulgariei îţi oferă nenumărate variante de a petrece o zi, două, chiar trei  în inima ei. La doar două ore jumătate de Bucureşti poţi face shopping mai ieftin decât acasă, iar cârciumioarele intime îţi lasă sentimentul că te afli în altă lume.

 

Şi nu, nu zic să nu te mai duci la Sinaia, nici vorba, zic doar, dacă ai vreodată timp şi stare să pleci în străinătate şi să nu trebuiască să te urci în avion, asta poate fi o opţiune chiar bună. Gata, nu mă mai bag. Dacă aveţi chef, descoperiţi-l şi singuri. Pe el, pe Veliko Târnovo!', scrie Adela pe blogul său personal. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton