Holograf şi Antonia lansează un nou videoclip, “Întoarce-te acasă”

 Florentina Liutic
.

Trupa Holograf lansează astăzi un nou videoclip, alături de Antonia, pentru piesa Întoarce-te acasă', extrasă de pe albumul Love affair', lansat în 2012 alături de MediaPro Music.

 

Ideea acestei colaborări inedite i-a aparţinut lui Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf. Atât aşteptările sale, cât şi cele ale colegilor săi de trupă au fost însă depăşite de tânăra artistă: Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne aşteptam să iasa o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste aşteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calităţi vocale şi un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiţii', a spus Edi Petrosel, toboşarul trupei Holograf.

 

 Holograf feat Antonia

 

 

Şi Antonia a avut numai cuvinte de laudă despre celebra formaţie: „Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt nişte artişti pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat şi am acceptat-o fără să stau pe gânduri. <Întoarce-te acasă> este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc', a spus cântăreaţa.

 

Filmările videoclipului pentru piesa Intoarce-te acasă' au avut loc în urmă cu două săptămâni, la platoul Atlantis Film, în regia lui Florin Botea, de make up s-a ocupat Andra Manea, reponsabil de coafuri a fost Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cristina Crăciun.

 

Am filmat o zi întreagă, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea redă starea noastră din culise, înainte de un spectacol. A fost o zi plăcută, ne-am simţit foarte bine la filmări', a mai spus toboşarul Holograf.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n-bRMWRIKRs[/youtube]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton