Ada Dumitru l-a amenințat din nou pe DOC, după bătaia de la Survivor 2023: „Îi dau direct un cap în gură”

 Ifrim Georgiana
.

În ediția de marți a emisiunii Survivor 2023, Ada Dumitru și DOC au fost implicați într-un conflict violent și au fost pedepsiți în consecință. Cei doi Faimoși și-au adresat cuvinte jignitoare și s-au manifestat agresiv, motiv pentru care nu se vor mai putea bucura de următoarea recompensă câștigată de chipa lor. Se pare că rapperul a avut intenția de a regla relațiile cu coechipiera lui, însă Ada Dumitru nu i-a acceptat scuzele și l-a amenințat din nou. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ediția de marți a emisiunii Survivor 2023, Ada Dumitru și DOC au fost protagoniștii unui conflict violent. Faimoșii și-au adresat cuvinte jignitoare, s-au îmbrâncit și au fost taxați conform regulamentului. Astfel, aceștia nu se vor putea bucura de următoarea recompensă câștigată de echipa Faimoșilor. În ediția anterioară a reality show-ului de la Pro TV, rapperul a vrut să liniștească apele și i-a prezentat scuze coechipierei sale, care, însă, nici n-a vrut să audă de o posibilă împăcare.

doc9doc9

Ada Dumitru și DOC nu se au la inimă încă de la începutul show-ului de la Pro TV. Neințelegerile dintre cei doi au escaladat în ediția de marți, atunci când s-au jignit, iar Faimoasa și-a împins coechipierul. Comportamentul celor doi a fost taxat de producătorii emisiunii și riscă să fie propuși spre eliminare.

Citește și: Mama Adei de la Survivor 2023 reacționează după ce DOC și fiica ei s-au luat la bătaie: „E o agresiune, fizică și psihică. Nu ai cum să taci când…'

Citește și: Survivor România 2023. DOC a fost eliminat din concurs

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Jean și Dinu Gavril au fost eliminați din competiție

Citește și: „O psihoză de femeie, nu am iubit-o'. Fulgy continuă scandalul cu Bia Khalifa, după ce ea a cerut ordin de protecție împotriva lui. Fiul Clejanilor a scăpat de brățara de monitorizare

Ada Dumitru l-a amenințat din nou pe DOC, după bătaia de la Survivor 2023

În ediția anterioară a emisiunii, DOC a încercat să reconcilieze relația cu Ada Dumitru, însă s-a lovit de o atitudine ostilă din partea ei. După conflictul violent, rapperul i-a prezentat scuze, însă Faimoasa nici nu a vrut să audă de o posibilă împăcare, ba chiar l-a amenințat din nou.

„Ada, îmi cer scuze că s-a întâmplat chestia aia. Poate am fost cel care a pornit-o. Poate nu. Dar, cu adevărat, îmi pare rău că s-a întâmplat. E urât rău. Adică, ok. Că ne certăm, că ne trădăm, asta e altceva. Dar ce am făcut acolo, îmi pare rău. Și consider…', a spus DOC.

„Doamne, câte păreri de rău în două luni jumate!', a reacționat Ștefania. „Mai sunt, Ștefi', a completat și Carmen Grebenișan.

„Ștefania, mai lasă-mă și pe mine să mai zic. Hai, te rog frumos, Ștefania! Mai lasă-ne Dumnezeului un pic', a replicat, amar, DOC.

Cum a reacționat Ada Dumitru atunci când DOC și-a cerut scuze

Ada Dumitru nu s-a lăsat impresionată de scuzele lui DOC, susținând că nu-l poate ierta. Faimoasa spune că își asumă pedeapsa primită din partea producătorilor emisiunii, însă nu poate trece cu vederea ceea ce s-a întâmplat în ediția anterioară.

„N-are puterea să-și ceară iertare cu adevărat. El și când își cere iertare, tot împroașcă cu noroi. Un singur lucru vreau să adaug despre pedeapsa primită de mine și DOC. O accept, mi-o asum.

Dar cu riscul a orice, să ies din emisiune, să orice, dacă vreodată DOC se mai apropie de mine și mă împinge, îi dau direct un cap în gură!', a spus Ada după ce DOC și-a cerut scuze la Survivor România.

Ce pedeapsă au primit Ada Dumitru și DOC

Ca urmare a comportamentului violent din ediția de marți, Ada Dumitru și DOC nu vor putea lua parte la următoarea recompensă câștigată de echipa din care fac parte.

„Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă…Pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa.

Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă', a spus Daniel Pavel la Survivor România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton