Actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani! Care a fost cauza morții

 Miniosu Alexandra
.

Actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani. Artista era cunoscută mai ales pentru aparițiile ei din seriale celebre, precum „ER' și „Judging Amy'. Anunțul cutremurător al decesului său a fost făcut chiar de către soțul ei. Bărbatul a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, precizând că, deși bolnavă, ea a luptat până în ultima clipă pentru viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Este doliu în lumea filmului, după ce actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani. Regretata vedetă s-a stins din viață pe data de 27 aprilie 2022, după ce, din păcate, a fost răpusă de cancer. A apărut în diferite seriale faimoase, cum ar fi „ER' și „Judging Amy'. Fanii ei sunt acum în stare de șoc și mii de oameni, din toate colțurile lumii, o plâng pe artistă.

Jossara-Jinaro-1Jossara-Jinaro-1

Lumea artistică este mai săracă după ce Jossara Jinaro, veterană a televiziunii americane, a murit. Aceasta era actriță, dar și producătoare. Deși avea toată viața în față și o carieră de invidiat, o boală nemiloară a răpus-o la doar 48 de ani. Soțul ei, Matt Bogado, a dezvăluit că regretata vedetă suferea de cancer.

Citește și: Cum a reușit Dana Sofronie să treacă peste depresie și ce face acum campioana olimpică:”Mi-am luat inima în dinți și…”

Citește și: Cine îl plătea pe Florin Călinescu ca să recite poezii despre Elena Ceaușescu, în comunism:„Ne luam bănuții și plecam'

Citește și: Iuliana Marciuc și Adrian Enache, dragoste la prima vedere:”Plăteam și 400 de euro telefonul”

Citește și: Cât valorează colecția de broșe a Reginei Elisabeta:„Cele mai incredibile bijuterii'

Actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani

Soțul actriței Jossara Jinaro a povestit cum regretata vedetă a dat dovadă de mult curaj în lupta cu cancerul. Chiar și în ultimele clipe, aceasta a luptat. Matt Bogado a descris-o pe artistă drept „o soție, o mamă, un artist și o prietenă minunată'. De asemenea, a spus despre ea că avea cel mai frumos suflet.

„Cu mare durere, anunț moartea soției mele, Jossara Jinaro, pe data de 27 aprilie. Jossara a luptat cu mult curaj împotriva cancerului și a venit acasă, pentru a fi înconjurată de familie. Jossara a fost o soție, o mamă, un artist și o prietenă minunată. A avut cel mai bun și frumos suflet și nu accepta răspunsul 'nu'.

Chiar și în ultimele momente, ea încă lupta. Acum se odihnește în pace și va fi în amintirea noastră pentru totdeauna. Eu, Liam și Emrys o să-i ducem dorul atât de mult, chiar dacă știm că este în inimile noastre și ne ghidează la fiecare pas', a scris, Matt Bogado, soțul actriței Jossara Jinaro, pe Facebook.

Printre altele, soțul actriței Jossara Jinaro a menționat că ceremonia de înmormântare se va desfășura în Bay Area, la un moment dat, scrie spynews.ro.

Jossara Jinaro a fost adoptată de un diplomat, în copilărie

Jossara Jinaro s-a născut pe data de 25 mai 1973. La 48 de ani, regrertata artistă se lăuda cu o carieră de invidiat la Hollywood. De-a lungul timpului, ea a avut diverse roluri în seriale celebre, precum „ER' (NBC, 1994-2009), „Judging Amy' (CBS, 1999-2005), „Strong Medicine' (Lifetime, 1999-2005), etc.

Actrița Jossara Jinaro s-a născut în Rio de Janeiro, Brazilia. A crescut însă în Columbia, după ce un diplomat a adoptat-o. Atunci când tatăl ei adoptiv a fost luat ostatic de gherilă, familia regretatei artiste s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

Regretata actriță s-a mutat de acasă la doar 16 ani, când a plecat în Chicago. Acolo, Jossara Jinaro a semnat primul contract cu primul ei agent. Artista a debutat în televiziune cu rolul din serialul TV „Judging Amy'. Aceasta o interpreta pe fiica lui Cheech Marin.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton