Nicoleta Dragne este însărcinată a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

 Raiciu Adriana
.

Nicoleta Dragne este însărcinată a doua oară. În urmă cu trei luni, Nicoleta Dragnea anunța depărțirea de tatăl copilului ei. Acum, vedeta se pare că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, acolo unde a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne părea extrem de fericită alături de partenerul ei de viață. Însă, după mai multe discuții purtate, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Ba chiar mai mult, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! susținea că păstrează legătură doar de dragul celui mic. Însă, spre surprinderea tuturor, vedeta a anunțat acum că este însărcinată pentru a doua oară.

1-Bruno-Vlad1-Bruno-Vlad

Pe contul său de socializare, Nicoleta Dragne, care se afla în vacanță la momentul postării, a postat o fotografie cu burtica de gravidă. Iată imaginea oferită de fosta ispită de la Insula iubirii, dar și ce alte informați a dat!

Citește și: Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil?Vedeta a cerut publicului să nu o mai voteze

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…

Nicoleta Dragne este însărcinată a doua oară

Nicoleta Dragne și-a surprins fanii din mediul online, după ce a postat o fotografie cu burtica de gravidă. Este pentru a doua oară când vedeta este însărcinată, având deja un băiat născut în 2020. Însă, aceasta nu a dat mai multe informații despre cea de-a doua sarcină, ci doar a scris 'Milan Baby'. Nu se știe dacă este vorba despre faptul că acesta este numele bebelușului sau dacă a făcut referire la faptul că atunci se afla în Milano, în vacanță.

Totuși, nimeni nu se aștepta la o astfel de veste, întrucât vedeta și partenerul ei de viață au decis să se despartă cu doar câteva luni în urmă.

De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Dragne spunea că relația dintre ea și Bruno Vlad s-a rupt, din cauza mai multor neînțelegeri. Însă, cei doi au decis, ca doi oameni maturi, să țină legătura de dragul copilului lor.

S-a implicat de când am născut, este un tată foarte implicat, din toate punctele de vedere: spălat, mâncat, schimbat, culcat. Relația s-a rupt între noi, nu avea treabă copilul, noi nu ne-am mai înțeles! Eu n-am simțit că din cauza copilului, pentru că eu nu m-am schimbat după ce am născut.‘, a spus Nicoleta despre tatăl copilului ei.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton