Actriţa care i-a fost amantă 9 ani lui Florin Piersic: „Era un diavol frumos!”/ Gabriela Werner e superbă şi acum, la 71 de ani!

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Werner a fost timp de nouă ani amanta lui Florin Piersic, în timpul căsniciei actorului cu Anna Szeles. Gabriela era cu 17 ani mai tânără decât acesta şi au devenit iubiţi în 1974, după ce Florin Piersic se despărţise de Tatiana, prima lui soţie. Amantlâcul a ţinut până în 1983, perioadă în care actorul a fost însurat cu Anna Szeles.

Gabriela WernerGabriela Werner

În tinereţe, Florin Piersic a frânt multe inimi şi pe cât de bogat i-a fost palmaresul artistic, pe atât de generos a fost şi cel amoros. Actorul a fost însurat de trei ori, cu actriţele Tatiana Iekel, Anna Szeles şi Anna Torok, însă a recunoscut că a mai avut şi alte relaţii extraconjugale.

'Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună şi da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă. Din contră, pot spune că eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar viaţa bate filmul şi am pornit pe un alt făgaş, fără a mă căsători cu el, din păcate', a mărturisit fosta amantă a lui Florin Piersic, potrivit verdict.ro.

'Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş', a mai spus actriţa.

Gabriela Werner locuieşte în prezent in Israel, unde şi-a întemeiat o familie. Ea a păstrat relaţii apropiate cu actorul, care o vizitează de fiecare dată când ajunge în Tara Sfântă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton