Sunteți împreună de multă vreme? Ce trebuie să faceți pentru a avea o viață sexuală bună!

Suprinzător, nu este vorba despre lenjerii sau fantezii sexuale picante! Ce trebuie să faceți pentru a avea o viață sexuală bună.

Aveți o relație cu vechime, iar sexul pare să scârțâie? Nimic nou și nu sunteți singurii. Motivele pot fi diverse.

Evident, există tot felul de metode prin care să reînviați pasiunea, însă rezultatele unui studiu din 2015 nu are nici pe departe legătură directă cu sexualitatea.

Citește și:

Cum (nu) trebuie să te îmbraci la birou! Mesajele transmise de haine

Îți reprezintă felul de a fi! Ce spun pantofii despre personalitatea ta

Ce influențează viața sexuală? Nivelul de satisfacție din relație. Sau mai bine zis, când lucrurile merg prost în pat, asta înseamnă că relația în sine merge prost.

Studiul amintit mai sus a măsurat un aspect aparent banal, dar care naște multe conflicte în cuplu: împărțirea treburilor casnice.

Concret, acele cupluri care nu își împărțeau echitabil responsabilitățile casnice, aveau un grad mai mic de satisfacție în relație, iar viața sexuală era de proastă calitate.

Ce aveți de făcut? Să vă reorganizați treaba în casă, plata facturilor, mersul la cumpărături etc

Când te simți apreciat, că ai pe cine să te bazezi, cu cine să faci echipă, se conturează mai mult sentimentele de protecție, siguranță, apartenență și implicit viața sexuală este revigorată.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton