Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în propriul apartament. Avea doar 34 de ani și era tatăl unei fetițe!

 Dumba Gabriela
.

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în propriul apartament din Dâmbu Pietros, un cartier din Târgu Mureș. Actorul de la Teatrul Național din Târgu Mureș avea doar 34 de ani și era tatăl unei fetițe. Primele ipoteze ale Poliției indică o sinucidere, însă o anchetă se află în desfășurare pentru a stabili cu exactitate cauza morții lui Sergiu Marocico.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVADE MAI, GRATIS, AICI!

O tragedie s-a produs în Târgu Mureș. Sergiu Marocico, actor de la Teatrul Național, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa. În urmă cu o zi, bărbatul era de negăsit. Acesta a fost implicat într-o altercație în familie și a fost căutat de oamenii legii.

332332

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort

Sergiu Marocico a fost implicat ieri într-o altercație în familie și era căutat de lucrătorii Inspectoratului Județean de Poliție care încercau să investigheze cazul. L-au căutat și acasă, la domiciliul său din Dâmbu Pietros, dar apartamentul părea să fie gol.

Surse apropiate actorului au declarat ulterior pentru punctul.ro că Sergiu Marocico și-a închis telefonul (probabil) în urma altercației din familie și nu s-a mai știut nimic despre el.

Câteva ore mai târziu, informațiile primite din diferite surse de către polițiștii din cadrul IPJ Mureș i-au condus pe aceștia înapoi la locuința actorului la orele serii. Când într-un final au descins în apartament, polițiștii l-au găsit pe actor inconștient, iar medicii de la SMURD l-au declarat decedat.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o.

Citește și: Shakira și Gerard Pique, fotografiați împreună la o zi după ce au confirmat că se despart:

Citește și: Monica Pop, despre lupta sa cu cancerul

Actorul Sergiu Marocico s-ar fi sinucis

Actorul Sergiu Marocico, în vârstă de 34 de ani, avea o fetiţă din relaţia cu soția sa, fost jurnalist, cu care era în divorţ.

Actorul se afla în divorț cu soția, iar potrivit unor informaţii pe surse, din anturajul său, actorul ar fi avut şi un ordin de interdicție de a se apropia de femeie.

El şi-ar fi bruscat soţia, iar apoi a fugit, și-a închis telefonul ieri în jurul amiezii şi a dispărut.

Cel mai probabil moartea lui Sergiu Marocico a survenit cu câteva ore înainte de a fi găsit. Toate indiciile duc spre sinucidere, deși azi-noapte în jurul orei 12:00 încă nu ajunseseră criminaliștii pentru investigarea cauzelor morții și pentru documentarea probelor.

Așadar, acestea sunt date încă neconfirmate de către autorități. Totodată, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

Trupul bărbatului a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Pe lângă presupusele agresiuni pe care le aplicase soției, bărbatul l-ar fi agresat și pe actualul iubit al ei.

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort. Primele declarații ale Poliției

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a transmis IPJ Mureș.

Sergiu Marocico, plâns de prieteni și familie

Prietenii, familia, cei care l-au cunoscut sau care l-au admirat pe scenă sunt acum în stare de șoc.

„Nu cred, Doamne ferește! Dumnezeu sa îi dea liniștea de care avea nevoie. Om prea bun și mult prea repede plecat'

„Sergiu, dragule drag, ce triști ne lași… cât de neputincioși ne-am dovedit la durerea ta. Tu, care aduceai atâta lumina și căldură. Dumnezeu să te ierte!”

„Zbor lin printre stele Sergiu! Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Nu îmi vine să cred”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton