Actorul Gabriel Garko, sex simbolul Italiei, recunoaște că este homosexual: „Am avut 11 ani o relaţie secretă cu un bărbat!“

 Dumba Gabriela
.

Actorul Gabriel Garko, sex simbolul Italiei, cunoscut şi în România graţie rolurilor din seriale precum „Onoare şi respect” sau „Dragoste şi sânge', recunoaște că este homosexual. Gabriel Garko a dezvăluit că a avut timp de 11 ani o relație cu un bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Garko este un adevărat sex simbol în Italia, iar fanele sale au avut ocazia să îl admire în toată splendoarea în Senso ‘45', film în care apare complet gol. Viața sa personală, în schimb, a fost o carte închisă. Până de curând.

Născut, pe 12 iulie 1972, în Torino dintr-un tată venețian și o mamă siciliană, Gabriel Garko – pe numele său real Dario Oliviero -, un italian pursânge, a devenit de-a lungul anilor idolul femeilor de pretutindeni, actorul, care a lucrat și ca model, fiind recompensat și cu titlul de Mister Italia în tinerețe.

Recent, actorul de 48 de ani a făcut o dezvăluire care le-a lăsat mute de uimire pe femeile din fan-club-urile lui, din toată lumea.

„Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani”, şi-a început Gabriel confesiunea. „Eu şi Riccardo trăiam împreună, dar în afară prezentam o minciună. Când veneau prietenii la cină pe la mine, la sfârşitul serii el se prefăcea că pleacă acasă. Apoi, după ce toţi prietenii plecau şi ei, el se întorcea la mine. Iar când plecam în vacanţe, mereu eram într-un grup mai mare de prieteni, niciodată doar noi doi”, a mai spus Gabriel Garko.

Nu demult, actorul spunea că își dorește familie și copii, deși crede că este cam târziu pentru el să se mai bucure de așa ceva. Tocmai de aceea, fanele lui nu și-au imaginat o secundă că idolul lor preferă bărbații. Gabriel spune că s-a săturat să se prefacă și simte că a venit momentul să dea masca jos.

„Am fost tot timpul la filmări atât de mult timp, încât am ajuns să mă identific cu bărbaţii cuceritori pe care îi interpretam. Asta cu atât mai mult cu cât, dacă ai orientarea mea sexuală, nu poţi face acest job. Sistemul îţi cere să fii heterosexual, iar tu trebuie să te prefaci. La început, am luat totul ca pe un joc. Dar tot jucându-mă, m-am trezit blocat într-o maşinărie care îmi dicta mişcările şi jocul nu a mai fost atât de amuzant. Dar acum a venit momentul să-mi dau masca jos.

De când nu am mai filmat, am revenit cu adevărat în propria piele şi m-am îndepărtat de rolul de sex simbol pe care îl cereau sistemul şi societatea de la mine. Mi-am dat seama că nu îmi era bine prefăcându-mă şi că trebuie să mărturisesc adevărul. Părinţii şi surorile mele nu m-au judecat niciodată pentru alegerile mele, întotdeauna m-au protejat şi au ascuns acest lucru în faţa celorlalţi. Toţi cei de-acasă au ştiut asta despre mine înainte ca eu să devin actor. Apoi, am fost convins că, dacă mi-aş declara deschis orientarea sexuală, nu aş mai primi roluri. Am intrat într-un cerc vicios. Mă gândeam şi că publicul se va simţi păcălit dacă ar afla asta. Dar primul păcălit am fost eu”, a mai spus Gabriel Garko.

A iubit o femeie timp de opt ani

Gabriel Garko a fost într-o relație Eva Grimaldi, timp de opt ani, însă în mare parte a ei a fost doar de ochii publicului.

„Am fost cu Eva vreme de 8 ani. Eram un cuplu, dar tot ce lipsea între noi era sexul. Ne ajutam şi ne susţineam reciproc. Am iubit-o mult, dar nu aşa cum îşi imaginează lumea”, spune Gabriel. Cu aceeaşi ocazie, Garko a recunoscut şi că a fost împreună cu colegul său de breaslă, Gabrielle Rossi. „Eu şi Gabrielle nu mai suntem împreună, dar am rămas prieteni şi vorbim foarte des. Acum, însă, sunt cu un alt bărbat, cu care mă înţeleg foarte bine. E o poveste la început”, a declarat actorul.

Citește și:

Gabriel Garko arată la 47 de ani ca la 30! Cine e actorul italian devenit sex-simbol: fosta lui iubită s-a căsătorit cu… o femeie!

Ella de la Puterea Dragostei, declarații tranșante despre arestarea lui Alex Bodi: „Putea face bani mai inteligent'

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație: „Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!”/ EXCLUSIV

Iubita lui Gabriel Garko s-a căsătorit cu o femeie

Actrița Eva Grimaldi, cu 11 ani mai în vârstă decât Gabriel, s-a căsătorit anul acesta cu politiciana Imma Battaglia. Se pare că Eva Grimaldi și-a dorit foarte mult un copil cu Gabriel Garko, însă actorul nu era pregătit pentru acest pas. În plus, diferența de vârstă dintre ei doi avea curând să devină mai mult decât evidentă. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit, iar Eva s-a căsătorit cu o femeie.

„Eu și Eva suntem încă foarte legați unul de altul, încă avem multe lucruri bune de împărtășit. Relația mea cu ea a fost specială și va fi mereu așa. Prietenia noastră nu se va sfârși niciodată', a mai spus Gabriel Garko, care, de altfel, a fost unul dintre martorii de la nunta fostei iubite.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton