Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și... secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu: "Am crescut unul alături de celălalt"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Olimpia Melinte trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei! Actrița, care va deveni mamă pentru a doua oară, a aflat sexul bebelușului și este în culmea fericirii. Vedeta ne-a vorbit în VIVA! de noiembrie despre căsnicia sa cu iubitul din liceu și cum au sărbătorit aniversarea a zece ani de relație deja.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La momentul în care ne-a acordat interviul în VIVA! de noiembrie, Olimpia Melinte nu aflase sexul bebelușului, dat fiind că încă nu se arătase la radiografie. Acum, protagonista din Vlad, care mai are un băiețel, a aflat că urmează să aibă o fetiță.

„E fetiță! Mi-a fost frică să o spun cu glas tare atunci când toată lumea mă întreba ce mi-aș dori să fie, băiat sau fată?'Dar adevărul e că visam la o fetiță! Și acum știind că inima ei bate odată cu a mea îmi vine să plâng, să râd, să sar în sus de fericire și tot ce pot să-i promit este că va fi cea mai iubită dintre pământence!', a anunțat Olimpia Melinte pe Instagram.

Olimpia Melinte: „La 22 de ani nu-ți prea este frică de nimic”

Ești foarte tânără și acum și ai ales să-ți întemeiezi o familie la doar 22 de ani. Nu ți-a fost frică să faci acest pas?

La 22 de ani nu-ți prea este frică de nimic și, când iubești, oricum ai senzația că lumea e a ta și că nimic rău nu s-ar putea întâmpla. N-a fost simplu, am trecut prin multe împreună, dar ne-am maturizat și am crescut unul alaturi de celălalt, și ăsta cred că e un mare avantaj.

Soțul tău este… iubitul din liceu, nu? Cum v-ați îndrăgostit? Care e prima amintire care-ți vine în minte?

Cred că momentul când mă aștepta în fața liceului în pauza mare și fugeam în parcul Teatrului  Național.  Noi  am învățat la licee diferite, dar erau destul de aproape unul de altul, așa că, de multe ori, fugeam și ne întâlneam undeva la jumătatea drumului, doar ca să ne vedem zece minute, cât era pauza. Asta îmi amintesc foarte clar: bucuria de a-l vedea de departe alergând spre mine și eu spre el, ca într-un film siropos pe care, dacă l-am vedea acum, am spune că așa ceva nu e posibil și că e un clișeu ieftin. Dar uite că viața bate filmul.

Olimpia Melinte s-a căsătorit în urmă cu 10 ani

Nu mă prea pricep la matematică, dar aproximativ jumătate din viață ați petrecut-o împreună, nu? Cum de ați reușit să rezistați?

Când o spui așa și calculez un pic, să știi că ai dreptate. Nu avem, nu am o rețetă a succesului în cuplu. Cred că e vorba despre iubire, înțelegere și comunicare. Să-l observi pe cel de lângă tine, să îi dai timp, libertate, să-l asculți și să ai încredere. Tentații există la tot pasul, dar e alegerea fiecăruia dacă spune „da sau „nu. Fiecare știe mai bine dacă merită să strice iremediabil ce are deja sau nu. Cred în relațiile care te provoacă permanent, în oamenii care îți pun intelectul în dificultate uneori, în cei curioși, gata să schimbe totul în jurul lor, iubesc să fiu surprinsă și să rămân curioasă, și alături de Constatin am tot ceea ce îmi doresc.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:”Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul”. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:”Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Melinte-Olimpia-1Melinte-Olimpia-1

Cum ați sărbătorit aniversarea a zece ani de căsnicie?

N-am sărbătorit în plan real pentru că eu eram plecată la filmări, așa că am luat cina pe Skype, am ciconit câte un pahar de vin și ne-am amuzat că Sasha tot pupa ecranul telefonului, adică pe mine, și se entuziasma de tot momentul chiuind și dansând în jurul mesei.

Sursa foto: PRO TV, Instagram, Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton