Christian Bale și mama lui nu și-au vorbit 10 ani! Ce l-a ținut pe "Batman" departe de familie

.

Cunoscut datorită rolului justițiarului din Gotham, actorul Christian Bale nu a fost și în viața reală un model pentru cei din jur.  Actorul din Batman Cavalerul Negru și mama lui nu și-au vorbit 10 ani! Iată ce l-a ținut departe de cea care i-a dat viață!

Christian Bale și soția lui, Sibi Blazic

La cei 45 ai săi, Christian Bale este un bărbat împlinit. Actorul are o familie frumoasă – este însurat de 19 ani cu Sibi Blazic, care i-a dăruit doi copii, pe Emmeline (13) și Joseph (4) – și o carieră în ascensiune (este nominalizat la Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, cu filmul Vice), însă până de curând în viața lui mai erau niște aspecte nerezolvate…

Din fericire, recent, Christian Bale și mama lui, Jenny, au îngropat în sfârșit securea războiului după nu mai puțin de 10 ani, timp în care nu și-au vorbit. Ultima oară când actorul a fost văzut în compania mamei și a surorii sale, Sharon, a fost înaintea premierei din Londra a filmului The Dark Knight, unde actorul a jucat rolul lui Batman.

De atunci au trecut zece ani, iar tensiunile dintre mamă și fiu i-au ținut departe unul de celălalt până de curând. Jenny a confirmat pentru The Mirror: „Da, vorbim. Știu că Christian este în Londra”. Actorul a participat la Premiile BAFTA în Londra, duminică seară, și este nominalizat și la Premiile Oscar pentru rolul lui Dick Cheney în filmul Vice.

Christian Bale și mama lui, Jenny. Cei doi nu și-au mai vorbit mai bine de 10 ani.

Christian Bale s-a predat singur la poliție…

Acum mai bine de 10 ani, Christian a fost acuzat din cauza unei altercații fizice în care au fost implicați el și mama lui, la Hotelul Dorchester, cu o zi înainte ca el să defileze pe covorul roșu, la promovarea filmului Dark Knight. Conflictul a pornit după ce Jenny i-a insultat soția lui Christian. Acesta ar fi urlat la ea și i-ar fi spus să nu îndrăznească să-i mai trântească niciodată telefonul în nas lui Sibi, și cearta a degenerat.

Christian nu le-ar fi lovit pe mama și pe sora lui, dar, în urma scandalului, actorul s-a dus singur și s-a predat la cea mai apropiată secție de poliție, de unde a fost eliberat mai târziu, fără să fie acuzat. Chiar dacă actorul nu a fost condamnat, ecourile ieșirii sale violente s-au stins târziu și lumea a rămas cu un gust amar. Dacă tot a făcut pace cu mama și cu sora lui, să sperăm că emoțiile de dinainte Oscarurilor nu o să-l facă pe Christian Bale să reediteze neplăcutul moment.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton