Schimb de replici între Ana Morodan și fiul Ancăi Sigartău la Asia Express: ”Nu îți e rușine?”

 Stamen Diana
.

Competiția este grea, iar asta o simte fiecare concurent în parte. Nici conflictele nu au ezitat să apară, așa că a existat un schimb de replici între Ana Morodan și fiul Ancăi Sigartău. Toate echipele de la Asia Express își doresc să fie învingătoare.

Lupta pentru amuletă i-a găsit pe concurenţii de la Asia Express cu mâinile până la coate în excremente de elefant. Trei echipe, adică cei care au ajuns primii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, au trecut printr-o probă neașteptată. Tensiunea și oboseala și-au spus cuvântul.

Fiul Ancăi Sigartău a fost foarte deranjat de faptul că Ana Morodan a decis să-i îngreuneze lui situația și a reacționat total neașteptat față de contesa digitală. 'Nu îți e rușine să zici că o luăm noi prea personal? Ai început direct să-mi pui numai bine. (…) Nu m-a demoralizat că a pus doar la mine. M-am așteptat, pentru că eram cel mai tânăr.', a spus revoltat Bogdan.

'Nu îmi este. Nici mie, dar nici vouă. Nu le mai luați personal.', a fost răspunsul Anei Morodan.

Amuleta a fost câștigată de Cocuța și Bogdan Boantă. Cei doi au câștigat 1.000 de euro și un avantaj în concurs.

Ana Morodan a spălat excremente de elefant la Asia Express

Proba Amuletei s-a dat la orfelinatul de elefanți, acolo unde Bogdan și Cocuța, Ana Morodan și Teleșpan și Anca Sigartău și Teodor s-au întrecut pentru 1000 de Euro și un avantaj în cursă. Cei șase au luat parte la o provocare inedită: în vreme ce trei concurenți au spălat excremente de elefant pentru a obține fibra din care se face hârtia, ceilalți trei au susținut un scripete, care devenea din ce în ce mai greu. Deși Ana Morodan și Teleșpan au fost primii care au ieșit din cursă, au avut dreptul de a încurca o altă echipă. În final, Bogdan și Cocuța au adjudecat cea de-a doua amuletă pusă în joc în cel de-al doilea sezon: „Acesta ni se pare nouă bonusul cel mai mare, să putem participa în acest joc.’, au afirmat aceștia.

Citește și: Ana Morodan a spălat excremente de elefant la Asia Express. Contesa digitală a făcut faţă provocării

Citește și: Ana Morodan a făcut spectacol la Asia Express: 'Din acest moment…'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton