De ce a refuzat Roxana Vancea să se întoarcă în televiziune: "Mi-ar fi foarte greu să..."

 Dumba Gabriela
.

Roxana Vancea a refuzat să se întoarcă în televiziune, deși a primit două propuneri interesante de la Antena 1 și Pro TV. Iubește televiziunea și îi este dor să se întoarcă în fața camerelor, dar altele sunt prioritățile sale în această perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea, în vârstă de 32 de ani, a devenit mamă în luna noiembrie a anului trecut, când l-a adus pe lume pe Zian. De asemenea, ea este mamă și pentru Milan, băiatul soțului ei.

273508105_492979268856259_1987124426597372991_n273508105_492979268856259_1987124426597372991_n

De ce a refuzat Roxana Vancea să se întoarcă în televiziune

Roxana mărturisește că și-ar fi dorit să plece la America Express, însă nu poate sta departe de cei doi băieți ai săi.

În plus, Roxana a refuzat un format asemănător oferit de PRO TV.

„M-aș vedea, doar că mi-ar fi foarte greu să mă despart de copii pentru o perioadă atât de lungă. Vreo două oferte de proiecte pentru vară am refuzat numai luna trecută.

Nu vreau să plec de lângă copii. Un format asemănător este la PRO, unde trebuie să stai fără copii, fără mâncare… asta nu ar fi o problemă, dar este vorba de copii.

Altul este la Antena, unde trebuia să stau vreo lună de zile fără copii. Am zis că nu se poate. Eu nu pot să plec până la magazin fără cel mic, dar o lună… nu există, nu am cum.

Am refuzat înainte să îl am pe el un proiect la PRO TV pentru că nu voiam să plec de lângă Milan o lună de zile', a declarat Roxana Vancea pentru Ego.ro.

Citește și: De ce a fost eliminat Blaze de la Survivor: „Ești român în spirit'

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare: „Lucrurile încă nu s-au clarificat’

Citește și: Radu și Adelina, câștigătorii ultimului sezon Puterea Dragostei, s-au despărțit:’Nu poți să ții un om cu forța’

Cine o ajută pe Roxana Vancea în creșterea copiilor

Roxana Vancea și cei doi copii vor sta o perioadă la mama vedetei, care locuiește la Novaci.

„Am trimis o mașinuță chiar astăzi la Novaci, o să mergem în următoarea perioadă acolo. Vrem să stăm vreo 3 săptămâni la mama.

Acolo am trimis deja mașinuțele, bicicletele, motocicletele, ca să aibă ce să facă', a mai spus Roxana.

„Măcar vacanțele vreau să le petreacă acolo. Oricum, noi mergem destul de des, lui Milan îi place destul de mult acolo, la țară, la tataie, nu îl putem scoate de acolo.

Îl știe toată lumea. Oricum, deja este foarte cald aici, se încălzește și în casă și nu pot să dau drumul la aerul condiționat, am bebelușul. La Novaci este răcoare„, mai spune Roxana Vancea.

foto: Facebook Roxana Vancea





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton