Tatăl Elenei Chiriac, după ce Faimoasa a pierdut finala Survivor România 2022: "L-a bătut pe câștigător de două ori"

 Dumitrache Laura
.

Tatăl Elenei Chiriac, faimoasa care a ocupat al doilea la Survivor România 2022, a făcut primele declarații. Elena Chiriac a fost una dintre cele mai controversate concurente din cadrul competiției, reușind să împartă telespectatorii în două tabere. Romeo Chiriac a vorbit despre ce s-a petrecut în finala emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Survivor România 2022 a ajuns la final, iar câștigătorul emisiunii este Alex Delea. Elena Chiriac a ocupat locul al doilea, fiind învinsă în finală de rivalul său. Elena a fost susținută de multă lume de-a lungul competiției, dar au fost și internauți care nu și-au dorit ca sportiva să câștige.

Elena SurvivorElena Survivor

Competiția Survivor România 2022 a ajuns la final. Marți seara, în marea finală s-au luptat Elena Chiriac, Ionut Popa și Alex Delea. Premiul cel mare, de 100.000 de euro a fost câștigat de Alex Delea. Tatăl Elenei Chiriac a făcut primele declarații, după ce fiica sa a pierdut finala Survivor România.

Citește și: Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor:”A câștigat…”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor:”Un copil de 19 ani, imatur…”

Citește și: Ana și Radu Sârbu ex O-Zone trăiesc o poveste de dragoste de 24 de ani:Noi nu am avut nuntă, ne-am dus în mare secret la cununia civilă'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore.Cu ce se ocupă tatăl fiicei artistei

Tatăl Elenei Chiriac, după ce fiica sa a pierdut finala Survivor România 2022

Elena Chiriac a pierdut finala Survivor România 2022, fiind învinsă de Alex Delea. Sportiva a rezistat până la finalul competiției și a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România 2022. Tatăl Elenei, Romeo Chiriac a vorbit despre ce s-a petrecut în finala emisiunii. Acesta a dezvăluit pentru FANATIK că este extrem de mândru de fiica lui.

'Elena ocupă pentru a două oară locul doi la un reality-show, după Ferma Vedetelor. Să nu uităm că și acolo i-a bătut pe rând pe băieți în probele fizice, printre care și pe campionul mondial la MMA, Andrei Stoica. Iar acum i-a ciuruit pe rând pe `cocoșii` Blaze, Delea, Ionuț și Nede. Iar ei au îngurgitat extrem de greu asta. În finala de la Survivor l-a bătut de două ori pe câștigător, pe Delea. Care a și recunoscut că Elena a `băgat la greu frica în ei`.Da, am vorbit cu ea după finală. I-am transmis că sunt mândru de ea. Că e un model motivațional pentru mulți și are numeroase grupuri de fani', a declarat tatăl Elenei Chiriac pentru sursa citată.

Elena Chiriac este așteptată de întreaga familie

Romeo Chiriac a mărturisit că este nerăbdător să o vadă pe Elena și abia așteaptă ca tânăra să ajungă acasă. Mai mult, acesta a declarat și cum o va aștepta pe fiica lui, finalistă la Survivor România 2022.

'O aștept cu o saltea confortabilă și cu un acoperiș prin care să nu plouă (râde, n.red.). O aștept cu multă iubire și cu starea noastră de spirit în care râdem și ne bucurăm. Comunicarea de fapt i-a lipsit ei cel mai mult acolo. Nu e ușor să stai atâtea luni într-un mediu așa de toxic emoțional', a mai declarat tatăl Faimoasei.

Romeo Chiriac, despre reacțiile din mediul online

Elena Chiriac a fost criticată de unii telespectatorii ai emisiunii. Mulți dintre ei sunt de părere că sportiva a ajuns în finala Survivor România datorită relațiilor pe care tatăl său le-ar fi avut prin prisma faptului că este jurnalist. Romeo Chiriac a vorbit despre această situație, declarându-se deranjat de cele spune în mediul online.

'Da, trebuie să mărturisesc (râde, n.red.) că o împingeam cu pilele' pe traseu când îi ciuruia pe băieți și pe fete. Și îi șopteam la ureche ce speech-uri să spună. S-a rostogolit premeditat sau nu un mesaj că aș lucra în Pro TV. Iar analfabeții funcționali și susținătorii celorlalți concurenți din finală, dar măcar ăștia au făcut-o cu un scop, n-au avut măcar bunul simț să verifice pe Google unde lucrez și cu ce mă ocup..(…)Problema mai mare consider că e a celui care înghite suzeta' fake, cum a fost la Elena cu pilele sau că eu sunt angajat la Pro TV. Elena este extrem de inteligentă și va ști cum să gestioneze și situația asta, dar acum era extrem de mâhnită'', a mai declarat Romeo Chiriac.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton