A născut Alina Ceușan! Detalii despre venirea pe lume a lui "baby Rock Tisha" și primele fotografii cu copilul

 Dumba Gabriela
.

Alina Ceușan a născut în această dimineață, iar vestea a fost dată de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan. „Bebe Tisha” era cel mai așteptat copil din Social Media și toți influencerii au postat ieri mesaje că îl așteaptă să vină pe lume, imediat ce Alina a anunțat că merge la spital să nască.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Neața! A născut Alinaaaa!!!”, a anunțat Carmen Grebenișan pe contul său de Instagram, în această dimineață!

„Nu am dormit toată noaptea, am dormit iepurește, cu un ochi. Ba verificam grupul de WhatsApp…. A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar vă anunț că a născut. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat!”, a mai spus Carmen.

Ulterior, a postat și Alina Ceușan pe contul ei de Instagram, dar și pe Facebook, două fotografii realizate imediat după naștere și a făcut cunoștință fanilor săi cu micuțul „baby Rock Tisha”.

„12 ore de travaliu, o oră de împins și o cezariană mai târziu… Vi-l prezint pe baby Rock Tisha. 15.09.2020, 4.44. Primele mele cuvinte pentru el: Deci tu ai fost în interior, în tot acest timp!”, a fost mesajul Alinei, primit cu mii de felicitări de la fani și alte vedete.

Alina Ceușan a anunțat în februarie că este însărcinată, iar de atunci și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu toată evoluția sarcinii. Bloggerița a povestit că și-a făcut patru teste de sarcină pentru a fi sigură că este însărcinată și că a primit vestea cu emoție și fericire, dar și cu confuzie în același timp. Alina Ceușan a mai dezvălui că alături de soțul său au planificat să devină părinți după nuntă.

„Ne doream un copil cât de repede după căsătorie (suntem împreună de 8 ani) așa că ne-am pus pe treabă imediat, pot spune că a fost o sarcină planificată din acest punct de vedere, da', a declarat Alina Ceușan pentru Elle.

Ulterior, Alina a filmat toate vizitele medicale, toți pașii pe care i-a făcut în sarcină, a arătat celor care o urmăresc fotografii cu micuța Tisha pe monitorul ginecologului, iar ieri a filmat cum a decurs ultima zi de sarcină. Toată lumea așteaptă prima poză cu fetița

UntitledUntitled

Alina a primit mii de mesaje de încurajare și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură prima poză cu copilul.

Și-a dorit să nască natural

Alina Ceușan spunea, în primăvară, că și-ar dori să-și aducă pe lume copilul pe cale naturală, asta în cazul în care medicul nu-i va recomanda altceva. De asemenea, își dorește să alăpteze bebelușul, iar în ceea ce privește vaccinarea acestuia, a spus că la momentul potrivit va decide împreună cu soțul său.

„Încă de la început am avut discuții cu doamna doctor Mihaela Hașa la Regina Maria din Cluj și am decis că aș vrea să fac ceea ce e mai bine pentru copil, eu voi încerca să nasc natural, dacă totul merge bine. As vrea și să alăptez, desigur; la vaccinuri încă nu am ajuns dar acestea sunt decizii pe care le vom lua împreună cu soțul meu și medicul pediatru la momentul potrivit. Ne informăm constant, însă!', a mai spus Alina.

S-a măritat anul trecut

Cea mai populară bloggeriță din România i-a spus ‘da lui Raul Tișa, hair-stylistul din Cluj de care s-a îndrăgostit în urmă cu șapte ani, în cadrul unei ceremonii impresionante.

„Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate.

Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată', acesta a fost mesajul emoționant pe care Alina Ceușan l-a postat pe Instagram pentru partenerul ei.

Citește și:

Primele imagini cu Alina Ceușan însărcinată. Bloggerița va naște în septembrie: 'Nu mai este nevoie de alte cuvinte'

Cum arăta Alina Ceușan, concurentă la Asia Express sezonul 3, înainte de operațiile estetice. A investit bani în transformarea ei


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton