Acum un an, se căsătoreau religios... Azi, Andreea Bălan e istorie pentru George Burcea: "Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte"

 Oana Pantazi
.

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat sfârșit și, după ce artista și-a refăcut viața, soțul ei mărturisește că este pregătit să iubească din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Spre uimirea tuturor, cuplul Andreea Bălan – George Burcea s-a destrămat la scurt timp după ce cei doi au depășit împreună cel mai greu moment al vieții lor și după ce își juraseră că vor fi împreună, la bine și la rău, o viață.

Dacă Andreea Bălan nu a stat prea mult pe gânduri și și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, soțul ei încă nu se poate lăuda cu o prezență feminină permanentă în viața sa.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti

Cu toate acestea, George Burcea și-a luat fanii prin surprindere, sărutându-se pasional, în cadrul emisiunii Ferma, cu Viviana Sposub, fapt ce a alimentat imediat zvonurile. Chiar dacă, după cum spune, nu a venit în reality show-ul Ferma cu gândul de a-și găsit aleasa, George Burcea nu exclude posibilitatea de a întâlni din nou dragostea…

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv”, a mărturisit actorul într-un interviu pentru Click!

Iar în ceea ce privește o nouă relație, actorul nu exclude posibilitatea de a fi fericit din nou.

„Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a mai declarat George Burcea pentru sursa citată.

1-decor-de-basm-prima-fotografie-de-la-nunta-andreei-balan-cu-botosaneanul-de-la-tv-foto1-decor-de-basm-prima-fotografie-de-la-nunta-andreei-balan-cu-botosaneanul-de-la-tv-foto

Pe 15 septembrie, un an de la căsătoria civilă

Pe 15 septembrie 2019, emoțiile au fost duble pentru Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi s-au căsătorit religios și au botezat-o și pe și pe micuța Clara Maria. Un an mai târziu, viețile celor doi deja sunt total paralele… Andreea Bălan și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, iar singura legătură cu soțul ei sunt acum cele două fetițe. George Burcea mărturisește că nu are regrete și că este împăcat cu trecutul lui.

„Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit”.

În ceea ce o privește pe fosta lui soție, George Burcea mărturisește că îi este recunoscător pentru cele două fetițe superbe, însă, la final, îi sugerează acesteia discret că este deranjat de declarațiile ei în presă…

„Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a mai declarat artistul pentru Click!

Citește și: Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Prima aniversare departe de Familia Regală, marcată de cel mai dureros moment al vieții sale!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton