A murit Nathalie Delon, singura soție a lui Alain Delon. Iată fotografia de la ultima lor întâlnire, din urmă cu câteva zile!

 Dumba Gabriela
.

Actriţa Nathalie Delon, singura femeie pe care Alain Delon a dus-o în fața altarului a murit la Paris. Nathalie Delon, care avea un fiu cu starul cinematografiei franceze, își vizitase fostul soț cu doar câteva zile înainte de decesul fulgerător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nathalie Delon a murit la vârsta de 79 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul acesteia și al lui Alain Delon, Anthony Delon, care a susținut că mama sa a fost răpusă de un cancer pancreatic cu evoluție rapidă.

alainalain

„Mama mea a decedat în această dimineaţă la ora 11:00, la Paris, înconjurată de cei apropiaţi. A murit din cauza unui cancer cu evoluţie rapidă', a declarat Anthony Delon.

Nathalie parcă și-a presimțit moartea pentru că în urmă cu câteva zile și-a dorit să-și revadă fostul soț. Fiul lor a imortalizat momentul. Dragoste neclintită', a fost mesajul care a însoțit o fotografie cu părinții săi.

Citește și:

Drama lui Alain Delon: la 4 ani a fost abandonat de părinţi, iar cei adoptivi au murit la scurt timp

Cum se simte Alain Delon la 84 de ani, după accidentul vascular cerebral de anul trecut. Își pregătise mormântul, dar acum…

Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos: i-au moștenit talentul și frumusețea!

Cine a fost Nathalie Delon

Nathalie Delon era cunoscută mai ales pentru rolul Jane, jucat în pelicula 'Le Samourai' alături de Alain Delon, care-i era partener de viață la acea vreme.

Până la începutul anilor 1980, Nathalie Delon a avut roluri secundare în circa 30 de filme, între care 'L’Armée des ombres' (1969), 'Docteur Justice'  (1975) şi 'Une femme fidele' (1976). Ulterior, ea a regizat mai multe filme precum 'Ils appellent ca un accident' (1982) şi 'Sweet Lies' (1986).

În 2006, Nathalie Delon a publicat un volum de memorii.

Cum l-a cunoscut pe Alain Delon

Nathalie, născută Francine Canovas, l-a cunoscut pe Alain într-un club de noapte din Paris, pe când avea 21 de ani. Ea era proaspăt divorțată de soțul ei, Guy Barthélémy.

Actorul era atunci logodit cu Romy Schneider, pe care a părăsit-o pentru se căsători cu noua lui cucerire.
Cei doi s-au iubit în secret până ca Delon să se despartă de Romy. În august 1964, Nathalie și Alain s-au căsătorit, și-au petrecut luna de miere pe vasul 'France', apoi s-au mutat în Los Angeles. O lună mai târziu s-a născut fiul lor, Anthony, potrivit Agerpres.

Căsnicia lor n-a rezistat prea mult, doar patru ani, din cauză că Alain Delon nu putea fi bărbatul unei singure femei. S-a îndrăgostit de actrița Mireille Darc, cu care nu s-a căsătorit niciodată, dar cu care a avut o relație de 15 ani.

Am fost foarte naivă. El m-a înșelat, eu nu', s-a confesat Nathalie Delon producătorului francez de televiziune Thierry Ardisson. Am lăsat totul în urma mea. Am plecat cu fiul meu și cu menajera', a dezvăluit Nathalie în 2018 pentru ziarul Paris Match.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton